beauty mask dan 2AM. what is the relationship? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, August 14, 2012

beauty mask dan 2AM. what is the relationship?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

entry yang sepatutnya dah few days ago aku publish,, tapi macam biasa,, disebabkan gambar aku dok ngan alang si tembam (dalam galaxy w dye) so lambat la aku update the so-called online diary aku ni,, bahawasanya aku sudah pernah memakai mask. ok ada perkara itu patut aku tulis dengan tanda seru???

AKU PAKAI MASK 2 AM!!!!!!! 

Am I too excited because i used mask or sebab ada gambar 2AM kat package mask tu???


korang tengok muka tak berapa nak cantik tapi jujur tanpa photoshop di atas and decide kenapa aku excited k,, haha,, setting: WATSONS, KB MALL.


for those yang suka giler k-pop yang aku tak berapa nak suka ni,,, hahhhh,, apa lagi,, gi serbu watsons and dapatkan benda ni sebab benda ni sangat cooooollllzzzz... bukti?? aku malu la nak bajet aku lawa,, so,, aku letak dialogue yang aku dengar je,,

ni time aku tengok alang yang pakai cucumber punya

aku : lang, putih nyo mung,,,,
alang : semalam aku pakai mask yang kita beli hari tu,,

ni lepas aku yang pakai pulak

azizi : eh muja. ko pakai bb ek? tapi tak de la tutup semua sangat kan.. tapi bibi mahal kan,,
aku : (pakai krim safi yang selama ni aku pakai je pun,,, nape lak baru hari ni nak cakap aku berbibi pulak,,)

inani : eh muja, ko pakai bibi ek.. nampak makin flawless la.. makin lawa gitu,,
muja : grrr,,, krim safi je laaaaaaaaa...

seriously aku tak tipu. dialogue kat atas tu maybe tak tepat perkataannya tapi macam tu la lebey kurangnya,, huhuuhuu,, so,, aku akan beli lagi benda ni,, RM6 je pun,, sebulan sekali pakai tak de la sampai pokai kan,, ok la tu untuk student tak berapa bermoney macam aku ni,, hehe

 Banner

4 comments:

  1. wahhh muja . rajinnya kamu pakai menda tuh . teha mls . so kulit mmg tak flawless la . thihi .

    ReplyDelete
  2. siapa minat k-pop boleh lah simpan mask tu... hehehehe...
    akak tak minat k-pop... tp kadang layan gak lagu dan drama... hehehehe.. ikut mood...

    ReplyDelete
  3. erkk rm6 je ke harga mask tu? murahnya...

    ReplyDelete