berat badan unggul,, huyeeeehhhh,,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, August 02, 2012

berat badan unggul,, huyeeeehhhh,,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

tadi aku ada baca blog NIZAM SI BUDAK UNDERWEIGHT,, kesiannye dia,,, isk3,,, tak naik-naik berat badan dia,,, makin turun pulak time bulan Ramadan ni,, sabar la dik,, nak wat camne,, sampai masa naik jugak tu,, nak tau tak caranya? Kawin,, hahahaha,, confirm naik dengan mendadak-dadaknya,, insya ALLAH,,

di kesempatan ni,, aku pun nak mengisytiharkanla,, and nak buat NIZAM jelez sebenarnya,,,

BERAT BADAN MUJA ADALAH NORMAL

kih3,, so,, sapa yang nak berat badan normal tirulah my lifestyle,, lapar je makan,, makan wajib 3 kali sehari, setiap kali makan pulak makan cepat-cepat gila sebab nak kejar gi kelas, makan pulak kena BANYAK sampai perut kekejangan.. kih3,, tapi sapa yang baik, dan nak jaga kesihatan, SILA JANGAN TIRU TABIAT BURUK MUJA INI. Hehehe

BMI normal range is 20-26. Muja punya bmi 23.12. Hehehe,, tapi kalau boleh nak amik bmi unggul minimum,, 20,, kalau nak dapat 20 kena turun 5kg,,, nampak sangat takkan berhasil selagi muja mengamalkan tabiat makan macam kat atas tu kan,, hehe,, tak kisah la,, macam ni pun si dia sayang jugak,, acececececey,, kidding!!!

korang punya bmi macam mana? check it out HERE. :D

 Banner

2 comments: