butang FOLLOW berganti baru,,, yahoo!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, August 31, 2012

butang FOLLOW berganti baru,,, yahoo!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

benda ni memang tak penting baru non-bloggers tapi korang-korang sume mesti nak tau kan,, huhu,,, awesome tol la GOOGLE PLUS ni,, dah ada g+share kat navigation bar,, eh betul ke navigation bar ek,, lantak la,, huhu,,, see below


aku baru perasan just now,, huhu,,, sebab tu la kot button FOLLOW yang dulu dia buang,, lagi pun button tu hadkan blog sebanyak 300 je,, so,, GOOGLE PLUS awesome ni korang mesti nak kena join la k,, :D

nak tau lebih banyak pasal GOOGLE PLUS click here :D

 Banner

8 comments:

  1. Replies
    1. dont forget to click it when you are here k :D

      Delete
  2. saya pun baru perasan semalam :)
    saya agak rajin lah online dekat gugel plus tu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun,, tapi macam still tak ramai yang ada benda tu,, dorang still hooked to fb..

      Delete
  3. Salam.

    Ooo..bikin suspen aaa muja nih..keh3. Lana baca tajuk tadi, ingtkn button Followers tu yg bertukar. Lana pasan dah smlm masa hupdate entry merdeka..nampak smart kan >_<

    ReplyDelete
  4. apa function nye google+ itu? saya tidak ketahuan. heee

    ReplyDelete