dari hujung rambut ke hujung kaki panasonic cover,, perrgghhh... - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, August 11, 2012

dari hujung rambut ke hujung kaki panasonic cover,, perrgghhh...

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

korang pernah tak bayangkan pergi satu tempat korang boleh makan semua benda,,,, or pergi je satu tempat dapat minum semua jenis air,,, drop by at one place dah dapat beli semua benda,, best kan? tak perlu dah kita nak berjalan jauh dan menyakitkan kaki yang lembut bab sutera tu semata-mata nak beli pencungkil gigi,, no no no la kan

so, kalau korang pun pemalas macam aku untuk berjalan-jalan untuk benda yang tak berapa nak penting, INILAH JAWAPANNYA,,,,!!!

oral care
hair care
facial care
body care

which one do you need??? get them all with the same brand on the packages!!!! :D
at one place, with the same brand!!! how are things gonna be better?????
campaign image

best gile page dia,, click click click,, macam escalator dia bawak kita ke pages of oral and others tu,, best3!!! nak check it out??? Ok,, CLICK HERE and experience it yourselves,, :D

ps- aku ingat PANASONIC ni buat kipas ngan tivi je,, beauty products pun ada yer,, heran tol.

 Banner

8 comments:

  1. hahaaa.. larh, tengs share..kah3.. cikmisi pom abru taw neh..haha :D

    btw, meh singgah komen sini sat ,, hehe

    http://www.coretancikmisi.com/2012/08/freebies-salam-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  2. wah!!.. ohsem btol ni.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tersangat amatla ohsemnye,, macam magazine dia punya page,, cools,,, :D

      Delete
  3. would love to have it all~

    blog update!
    http://suzlinazreena.blogspot.com/2012/08/review-ing-loreal-re-nutrition.html

    ReplyDelete
  4. panasonic ?? beuty product?? pelik tapi benar . haha . entah2 sony ericson pon ad beauty product . kahkahkah!

    ReplyDelete
  5. eh, baru tau ni muja.. ingatkn kipas je diorang buat..

    ReplyDelete
  6. kalau ada duit yang banyak, mesti dah singgah dah :)

    ReplyDelete