dorang gelakkan aku tak nanti? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, August 13, 2012

dorang gelakkan aku tak nanti?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D
EDITED

hari ni kan,,, i am going for iftar jamie with my recruit friends,, seriously nervous i don't know why,, maybe i am so afraid that they won't accept the real me,, yes,, kat ipg,, hari-hari bershawl,,, hari-hari bertempek macam-macam kat muka,, haisyyyy,,,

aku hari ni.. yes,, i am actually soooooooo bulat,, cannot deny the fact,

aku time rekrut

aku rasa takut lak dorang gelakkan aku,,, tapi tak logic la pulak aku nak gi pakai macam aku kat rekrut kan,,, seriously, i am inferior and it is getting worse,, day by day,,, my confidence level is at my feet now,, aiyooooooooooo!!!!

 doakan dorang tak gelakkan aku k,,,


aku dengan shawl given by CANNOT MENTION ANYMORE yang tengah merajuk dengan tenatnya,, bila entah nak sembuh luka di hatinya tu,, huhu.. doakan dia maafkan aku,,, and dia akan continue to be my friend,, forever and ever k,, :D

 Banner

17 comments:

  1. nak gelak kenapa..?
    tetap cantik je akak tgk...
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takut dorang gelak la,, tngok muja lain amat time kat rekrut dengan kt ipg,, hehe

      Delete
  2. shawl ok la..tak pon tudung bawal je..haha..aku tak suka tudung sarung tu..tudung syiria..burukkk..

    pndangan ikhlas seorang lelaki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah,,, berpandangan pandangan bagai,, tapi memang pandangan yang disokong,, tapi kemalasan yang melanda menyebabkan tersarung jugak tudung sarung,, haha

      Delete
  3. apapun yang dear pakai .. tetap manis dimata umi(^_^)

    ReplyDelete
  4. bulat lagi comellah muja..
    kpada mukmin, jgn mrajuk lma sngat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade pulak bulat tu comel,, haisyy,, laki skrg suke sangat majuk,, menympah tol,, wekkk

      Delete
  5. mana ada.tak nampak pun bulatnya..hehehe. sama je macam sebelum ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg la sama,, dah memang before this pun bulat wahai abang boni,, haisshhh,,

      Delete
  6. nothing to be fear about just be urself

    ReplyDelete
  7. insyaallah mereka tak akan gelak
    mungkin guling2 jer
    ekekeke

    ReplyDelete
  8. diorang tak kan gelaklah... ok apa... tak nampak gemuknye... cuma makin comel jer.. :D

    ReplyDelete