hangat.my yang sememangnya hot!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, August 02, 2012

hangat.my yang sememangnya hot!!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

hye korang,,, you know what,, aku dah kat rumah sekarang,, happy to see my beloved sister here, in malaysia. she just came back from egypt,,, sorry sangat for mistaking your arrival,, i thought it was at night,, rupanya in the morning, 31 july. huhuhuuu,, sorry sangat,, nasib baik dye texted my dr umi just before boarding her flight to klate from KLIA,, aduhai,,, ni just sebab keliru am ngan pm je puun,, silap tengok,, hehe,,,

eh,, panjang lak aku bebel,, hal utama tak masuk agi,,, huhu,,, haaa,, meh3,,, sape yang rasa nak tau pasal dunia, malaysia, hiburan, sukan and everything related to them boleh la visit THIS BLOG,,, best woo,, yang pasti,, aku dah view awal daripada korang,, hehe,, so,, aku lagi advance from you all r kan,, kih3,,, tapi,, yang pasti ramai lagi kot yang don't know about this and you still kan brag out bout THIS PAGE with them like what i am doing now,, doesn't it feel great to know that we are a step ahead from others,, hehe,,



HANGAT.MY,, alamak,, dekat lak namenye dengan hotfm,,, mmm,,, sume benda famous amous nak guna nama yang ada kaitan dengan api kan,, nape ye,,, api kot,, membakar kalau tak hati-hati,, huhuu,,, tak kisah la kan,, asalkah vogue,, everything is fine,,, :D kalau korang boring-boring.. nak blogwalking pun tak de mud,, or rasa macam nak add in your general knowledge,,, ha,,, silakan visit HANGAT.MY k,,, baaaanyak sangat amat info di sini,, tinggal skodeng satu persatu je macam korang stalk balak or awek hensem kat fb je,, jangan tipu korang tak suke stalk ye,,, stalker! hahaha

so,, jom lawat hangat.my,,, and be a step ahead from others,, chow!!!

ps-ilmu yang didapati haruslah disharekan k,,, jangan kedekut!

 Banner

1 comment: