how can they love you so much online? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, August 31, 2012

how can they love you so much online?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

hari ni aku rasa macam rendah diri sangat,, nape? sebab aku tak pernah merasa cash out anything,, betapa slow and tak de experience nya aku dalam bab-bab menarik kawan-kawan aku ni untuk click ads daripada aku,,, haha

sering jugak tertanya-tanya,, macam mana LYSSA FAIZUREEN boleh buat her fans click click and click her ads like crazy sampai boleh cecah RM1000 pergh,,, APIT lak cash out BLIN.GD sampai RM300 ++ padahal baru kejap je join BLIN,, haissy,, it is not all about money actually,, but,,,

IT IS ABOUT CURIOSITY,,,

i admit that i am very curious on how these people can make people love them so much that people won't mind clicking anything any ads even though they don't even want to watch or know about the ads,, cer gitau macam mana? how to make people love you so much online?

pelik pelik and pelik,, so,, buat ke sekian kalinya aku view lagi 6 TIPS TO SHARE RECOMMENDATIONS yang ada kat page SAYS. yes,, i really read it from the first to the last word.. now i know,, huhu,,,

dulu aku pun heran kenapa la people love it when their fb friends click 'like' button when they post or say something or their fb,, yes,, i was a noob,, once, i asked my sis about this.. i cynically said things about her wanting her friends to like her posts so much and got mad when they didn't,, why???

sekarang ni,, aku just nak buat entry luahan hati pasal my CURIOSITY je,, and about the tips,, korang boleh baca sendiri di SAYS' BLOG.. Malas la nak copy,, rasa macam tak perlu,, back link kan pun kira ok dah kot :D

lastly, happy blogging friends!!! :D

 Banner

5 comments:

  1. Salam . Leyh X Tlg Promote GA Saya Ni Pkai Link Blog / Link Entri GA Kamu ? Please...Sebab Maybe GA Ni Akn Diawalkan Tarikh Tutupnya :)

    http://alturl.com/3zcew

    ReplyDelete
  2. yang penting pengisian tajuk tu.. hehehe

    ReplyDelete
  3. (^_________^) Lin pun tak pernah cash out apa2.

    ReplyDelete
  4. kalau kita pandai tarik ramai pembaca mesti kita boleh cash out cepat2.. saya pun tak pernah cash out :(

    ReplyDelete
  5. ape rasanya disayangi ramai.msti best kan..hehe....

    ReplyDelete