jom eratkan dengan technology,, wah3,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, August 14, 2012

jom eratkan dengan technology,, wah3,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

tadi kan aku terbaca BLOG FATIN LIYANA GORGEOUS pasal benda ni,, and bila nampak pasal BENDA NI kat SAYSIE,, aku terus la rasa nak share ngan kengkorang yang still tak join SAYSIE and barang kali kurang tau pasal benda ni,, huhuhuu,, keskemaan aku sangat tak leh blah,,,

dulu kini dan selamanya aku seorang yang kedekut,, memang jarang amat la aku nak pergi kedai, belek-belek kad raya, then pilih, then bayar untuk diberikan kepada kengkawan yang seangkatan,, kalau nak dikirakan memang tak la kan aku nak beli kad raya ni,, bagi aku,,

"kad raya je pun,, habis raya dah tak jadi kad raya dah,, tapi penghuni dustbin kat luar rumah"

betapa prejudisnya aku terhadap benda bernama kad raya dan kad kad yang seangkatan dengannya,, huhu,, tapi bila dah besar sikit,, aku jadi jeles pulak tengok ada kawan aku sorang ni,, penuh satu kotak dia punya boy friend anta love letter (keturunan kad la jugak).. so aku jadi tak tentu arah,, aku mana boleh orang lain ada benda yang aku tak berapa nak ada ni kan,, so,, dengan tidak semena-menanya aku gi cilok satu bekas yang crystal clear,, and hias sikit-sikit nak buat dia jadi tempat penyimpanan harta muja yang terdiri daripada kad. especially kad raya.

Bila masa paling sesuai untuk mengeratkan silaturahim? profile image

dapatkan peluang umrah free di sini :D

bila teringat kad raya yang aku dah sia-siakan,, aku rasa menyesal pulak,, kenapa la aku tak jaga baik-baik,, orang dah beli, tulis lagi untuk kita,, and what have i done???? i just let them memburuk dan koyak rabak then hilang entah kemana,, and bila rindu cari-cari,, non hado dah la,, time tu barula nak menangis sampai terkucil dalam skirt,, sadis wei,, tambah-tambah bila tengok orang lain dapat baru,, tapi kita?? yang lama pun tak de,, apatah lagi baru,,, kim salam jela,,,

menang berlian 1 karat.. coolz :D

tapi sekarang tak yah risau dah,, U MOBILE ERATKAN LAGI dah senangkan keje kita tau,, tak perlu dah menapak bawah terik matahari semata-mata nak beli kad raya ada gambar kartun ujang kat depan,, kita boleh buat mesej peribadi berbentuk video,, wah,, bukan bertulis dah tau,, and kita juga boleh tengok WEBISOD HARI RAYA... sekarang aku tak leh view lagi WEBISOD ni disebabkan wifi sekarang di tahap kebasahan yang amat membimbangkan,, :D

jom download lagu raya and send to our beloved ones :D

korang nak mesti nak try yang amat sangatkan? so,, DO CLICK HERE,, and jangan lupa buat mesej untuk muja juga,, hehe,,

by the way,, before i forgot, i want to wish my dr umi and my chubby sister

a very HAPPY BIRTHDAY!!!! :D

wish you both a happy life ahead,, hope to make you happy all the way... want you both by my side every second of my life :D dont forget that i love you so much that it can't be described with words you know,, mm,, sorry for all the wrong doings i have done,,, i know i am not perfect,,, but i am actually trying to be better,,, remember me in your prayers k, :D

 Banner

7 comments:

  1. masa form 2 husbnd ad bg kad raye dkt akk..haha..eh..ye ke pgkt akk ni?

    ReplyDelete
  2. kat umah akak ada satu dinding tu kad raya tak pernah tanggal.. hehehhe... dr raya thn2 lepas dah lekat kat dinding sampai thn ni... hehehe...

    punya lah pemalas nak kemas balik lepas raya... ;p

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir kepada yang terlibat :-)

    ReplyDelete
  4. hhmm , Nurrul tak pernah dpt kad raya.. tapi surat cinta bnyk.. hewhew.. :P

    ReplyDelete