menangi program london weight management ni sepantas kilat!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, August 11, 2012

menangi program london weight management ni sepantas kilat!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

pernah tak korang baca ENTRY INI,, yang aku tulis pasal kemarahan aku dengan orang yang bajet nak berdiet,, tapi tak lakukan dengan betul,, huhu,, time tu aku bajet aku la paling bijak weh dalam menetapkan cara yang betul,, tapi bila aku terjumpa dengan

aku tau,,, ada yang lebih pakar dari aku!!! huhuu,, yes,, dorang lebih pakar daripada aku and dorang nak bagi korang


  • One FREE award-winning Lavender Slimming Treatment
  • One set of premium slimming products
  • Fat burning ampoule for the first 50 signups

nampak tak??? nampak tak?? nampak tak??
korang rasa pada hari biasa korang boleh ke dapat 3 benda kemain berharga tu secara free macam benda ni parents korang yang punya,,,??? i really dont think so,, huhuu,, aku memang tak leh nak join dah sebab kat preferred place tu tak de kat kelantan,, alamak, time ni la aku rasa macam menyesal gila tak practice bawak kete!! damn!!

BUT!!

korang still have the chance k,,, sume tempat ada kot LONDON WEIGHT MANAGEMENT ni,, bagi yang fobia dengan berat badan berlebihan macam aku ni,, memang aku kemain khusyuk tengok rancang pasal LONDON WEIGHT MANAGEMENT dengan New york skin solution kat tivi 3,, pergghhh,, dah la dorang bagi free,, aiyoo,, kalau aku memang takkan lepaskan peluang ni weh!!!

so, sapa nak cuba,, CLICK HERE and fill up the form,, moga-moga ada la antara korang yang baca entry ni berjaya,, amiin :D

 Banner

5 comments:

  1. Sebenarnya 1st trial ni dari dulu dah ada. Lin pernah pergi, lepas dah buat treatment semua,dia paksa-paksa and marah-marah suruh ambil package dekat London Weight Management, RM3000!Kita student mana ada duit. Last-last Lin sergah dia balik and terus keluar.

    ReplyDelete
  2. nak diet paling mudah jaga makan and sentiasa bersenam.. insya allah akan ok je :)

    ReplyDelete
  3. yang penting mula-mula tu free,, kalau tak nak sambung benda tu lepas tu,, buat dono je,, huhu

    ReplyDelete