mukmin sejati yang berkualiti. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, August 03, 2012

mukmin sejati yang berkualiti.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

aku sekarang tengah bengang amat dengan facebook. aku tak tau la nape dye punye scroll bar yang hitam tu tak nak bergerak. huh!!!! kenapa???? dah la aku tak leh nak crop gambar untuk profile picture.. dah tarik hujung dia banyak kali, tak nak gerak. haisshhhh!!! panas la ati den,,, hmm,, tak bertukar la dp aku ye,,,

entry ni khas untuk CANNOT MENTION ANYMORE. hehe,,, kawan aku si zita yang share kat fb aku,, korang pun boleh amik pengajaran. zita tulis camni:

sejati dan berkualiti. but i think "lain dari yg lain" ehehehe:P:P



Rasulullah s.a.w bersabda yang bermaksud:

“Orang mukmin yang paling sempurna imannya ialah mereka yang mempunyai akhlak mulia, orang-orang yang terpilih antara kamu ialah mereka yang baik pergaulan serta hubungannya dengan isteri-isteri mereka.”

Riwayat At - Tirmidzi


jom tau pasal sukan, hiburan, dunia.. opppsss!!! olimpik di sini!!!

hamboi zita,, dia yang terlebih excited dengan kewujudan CANNOT MENTION ANYMORE dalam hidup aku ni ye,, ni gara-gara tengok aku chatting dengan CANNOT MENTION ANYMORE time dalam perhimpunan. kih4,,, oppsss!!!! terkantoi la aku.. jangan la ada lecturer baca entry ni,, kih3




 Banner

12 comments:

  1. kalau lecturer terbaca apa akan jadi.... hehehehe ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya ALLAH akan terkantoi online time assembly,, hehe

      Delete
  2. mukmin itu nama seorang lelaki kah? hehhe

    ReplyDelete
  3. Salam.

    Sapa mukmin nihhhh, nak tahu, nak tahu *hentak2 kaki smbil cabut bulu ketiak* erkk?hahahaha

    #FB mmg cmtu muja, ada masa, kesengalannya menjadik2..lana skrg, tak bleh nak baca msg2 kat FB..tunggu loading, sejam pun tak habis2..pe ke halnye tah..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mukmin tu,, budak busuk yang komen di bawah tu lana,, hehe,, dia busuk,, so jangan dekat ye,, kih3

      Delete
  4. Marilah sama-sama kita menjadi mukmin yg berkualiti. :D Bukan mcm aku. Haha.

    ReplyDelete
  5. bagitau lecturerr.. heheeeee ( dgn pndangan pnuh mkna )

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. sahabat sehingga ke akhir hayat,, insya ALLAH,, sahabat k,,

      Delete