nasib malang bersama-sama hadiah yang dijangka :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, August 16, 2012

nasib malang bersama-sama hadiah yang dijangka :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

hari ni sangat malang rasanya,, aku bangun kul 5 for sahur, basuh pinggan, mandi, pakai baju kurung and tunggu abah untuk balik ke ipg,, semalam kena balik rumah la sebab abah arranged iftar jamie kitorang sefamily,,, then, dapat mesej kelas maths yang dari 7.45-8.45 tu cancel, so, aku nak gi la lambat sikit sambil tunggu adik-adik aku siap2 nak gi kb,, dorang hari ni nak gi beli kasut raya,, don't you think it is already a bit late? mmmm

bila aku dah sampai kat kubang kerian dalam 8 lebih,, baru la alang called yang kelas Language Development diforwardkan ke 7.45.. haissyyy,,, nape la tak de yang gitau,, alhamdulillah la aku sampai gak ipg dalam kul 8.20.  sampai je kat pondok pengawal, pak guard tu cakap kad keluar aku dah diambil oleh warden sebab dorang ingat aku akan ponteng untuk hari khamis. what the hal!!! aku dah gitau kot kat pak guard tu aku nak balik ipg hari ni,, dah dia pun tak reti-reti nak asingkan kad aku ngan pelajar yang ponteng tu????

aku rasa aku dah buat perlakuan dengan betul,, tapi kalau begini la caranya,, memang tak la aku nak follow rules and regulations lepas ni andainya aku kena denda dengan benda yang aku tak buat. room mate aku cakap those yang ponteng kena bayar RM200,, no way!!!! walaupun lewat lecturer memahami la,, aku dah explain sume dah kat dia,, siap wish hari raya lagi you,, ahaks!!! tapi, lastly lecturer panggil and aku tak dipersalahkan,, alhamdulillah,,

Hari ni aku nak mengisytiharkan pula bahawasanya di saat-saat bukan musim bola ni,, aku adalah penyokong THE RED WARRIOR,,, buktinya???


wah!!!! penyokong the red warrior yang tak suka tengok football match,,, weird tak? baju dapat hadiah ni tau,, so,, sapa yang cakap tak cantik muja gitau orang yang bagi ni,, hahaha,, confirm muja yang kena pelangkung,, bukan korang,, korang safe and sound je,,, hehe


alang suggest aku amik gambar kat depan ipg ni,,, haissy,,, nak gak nampak logo ipg di situ ye,,,, kuang3

 Banner

10 comments:

  1. Baik dengan lecture lah nie hee... kantoi ^^
    WAHH , SIAPAKah yang memberi baju merah itu ? Cantiknya... nak cari dekat sini tak ada jual.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah la,, tapi yela,, kalau dah nakal,, sape suh ponteng assembly,, hampir2 nak kena denda,, hehe

      Delete
  2. x balik raya ke..=)..selamat hari raya...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh,, mestila balik,, dekt je pun,, ni pun baru dok umah, :D

      Delete
  3. Stokin tidak ketinggalan... Bagus3... :)

    ReplyDelete
  4. betul2 kene tegas dengan benda yang kita tak buat.. btw, selamat hari raya muja :)

    ReplyDelete
  5. hahaha.. kadang2 peraturan dicipta memang untuk dilanggar.heh heh. kalau kita da ikut peraturan, tapi tak pasal2 kena jugak, memang tak payah ikut dah lah lepas ni..hahaha.. jahat tak?

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum Muja. Muja, minta maaf awal2, sebab komen ni takda kaitan ngan entry,hehehe.

    Aaa..tuk muja, lana ucapkan Salam Aidilfitri untuk muja sekeluarga.. :)

    Minta maaf ea muja, kalau ada terkasar bhsa sepanjg menulis dialam maya ni..Untuk muja:
    http://lianapm.blogspot.com/2012/08/eid-ul-fitr.html

    Nanti 'jumpa' minggu depan ya..heh3. Cuti raya, mesti cuti dgn jayanya! >_< Dan..Semoga selamat perjalanan beraya hendaknya..amin.. ^_^

    ReplyDelete