photoshoot,,, huhu - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, August 28, 2012

photoshoot,,, huhu

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

cer teka muka sapa yang terselindung di balik rumput kat tengah tu... klunya, dia ada tahi lalat bawah hidung :D

melihatkan rumput cantik yang berbunga macam kat dalam gambar di atas tu, kita bagai digoda-goda untuk amik gambar palin romantis abad ini,, maka tersemadilah gambar hot ini di blog picisan aku hehe,,

bila la ada yang nak offer aku buat photoshoot ni,, haissh,,, rasa nak gak jadi macam Fatin Liyana walaupun aku gemuk sikit, pendek sikit, gelap sikit, and chubby sikit daripada dia,, sikit je pun,, haha

 Banner

12 comments:

  1. PHOTOSHOOOOT BERTEMAKAN LALANG ERK .. EKEKE ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lalang pun hokey,, dah takde yang panggil kita photoshoot,, kite buat je la sendiri,, hehe

      Delete
  2. iskh.. berani la main kat dalam semak tu, kena gigit ulo baru tau.hehehe

    ReplyDelete
  3. amboi2 comelnya berposing! :D

    ReplyDelete
  4. bergambar bersama keindahan alam... walau pun dgn lalang...
    yg penting posing mesti cantik... ;p

    ReplyDelete
  5. Muja..lalang pun, lalang la..hahaha.

    #Muja..gambar lama lana tu..muja tgk suku dah kate cantik? Terasa aku,kah3. Kalau tgk full, mau agaknya muja fengsan pengsan (-_-)

    ReplyDelete
  6. AMBOI ..POSING SAKAN..

    *SORI LAME TAK JENGUK..BIZI DIK OII..NI PUN CURIK2 JE BUKAK JAP..

    SELAMAT HARI RAYE!MAAF ZAHIR BATIN...

    ReplyDelete
  7. Ada bakat jadi model ni..;) Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  8. muja ajak lah saye sekali.. saya pun nak feeling2 fotoshut macam fatin liyana tu :)

    ReplyDelete