rakyat kelantan buat rekod Malaysia,, perrghhhh!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, August 10, 2012

rakyat kelantan buat rekod Malaysia,, perrghhhh!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

Time aku godek-godek facebook, aku jumpa pulak pasal benda ni.. alahai rasa bangga macam nak terbang ke angkasa maya harap jumpa angkasawan di sana atas satelit,, kih2


record: the Malaysia Book of Records for organising the Largest Participation In A 'Qiamullail' Session,
'QIAM WITH US'
total participants: 6000 participants
date: August 9, 2012
venue: Istana Negeri Kubang Kerian, Kota Bharu, Kelantan

The Malaysia Book Records..
Largest Participation in a "Qiamulail" Session

Hanya di Negeri Kelantan..
(Qiam With Me 1433H)
sumber negeri Kelantan's page

rasanya tak de dah tempat lain yang macam kat negeri saya ni,, huhu,, walaupun dikritik hebat,, dicaci maki,, dihina keji,, alhamdulillah,, kami masih perrghh ok,, kih3,, bangga tetap bangga walaupun aku tak join sekaki,, alamak kantoi!!! :D

 Banner

8 comments: