rawatan Islam bagi sakit kepala (migrain) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, August 12, 2012

rawatan Islam bagi sakit kepala (migrain)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

time belajar subject Language Descriptions pasal extensive dengan intensive verb, memang aku rasa first time begitu susah ilmu English grammar ni nak digest into my mind. bila aku dah rasa yang macam ni betul and moved to the next question, eh,, laa,, napa macam ni pun ada juga? tadi tak de? eeee!!!! geram la tau tak?? bukan nye sumer characteristics dia ada pada satu ayat, so lastly, we have to figure out ourselves? trial and error je,,

rasanya ni kot betul dah dia ada ni,, mmm,, macam ni la kot,, eeeeeee!!!! sakit kepala aku hari ni,, and yang i can't stand being confused by grammar things ni,, geram,, huhuu,, tapi tak pela,, Islam ada penawar,, alhamdulillah,, so, boleh la amalkan sekali ngn aku ye,, amal tiap-tiap malam pun ok gak :D

source
 Banner

6 comments:

  1. terima kasih atas perkongsian nih :-)

    ReplyDelete
  2. Salam muja.

    Muja sihat? Jangan pening2 muja, nak raye dah ni..kih3, tetiba lak kan,hehe.

    Sorry muja..lama tak dtg sini. Taktau nak update pa nak dekat2 raya ni
    (-_-)

    ReplyDelete