sambutan raya alumni SMS Tengku Muhammad Faris Petra 2012 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, August 22, 2012

sambutan raya alumni SMS Tengku Muhammad Faris Petra 2012

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

haish,, raya pun nak update jugak aku nih,, tah pape ye,,, hehe,, now aku nak citer pasal reunion malam semalam yang i went just incidentally,, not planned at all,, aiyoo

actually, i planned with ida to go to SK Bukit Jawa, my primary school that night,, tapi dekat kul 7 dah time tu aisyah called saying that she was on the way heading to Pengkalan Chepa for alumni raya celebration kat sms tengku muhammad faris petra, my secondary school. alamak,, aku time tu dah berbelah bagi dah,, nak bagitau ida camne ni,, kang mengamuk pulak,, tapi memandangkan tengah hari tu aku dah pergi kenduri ex-classmate time darjah 6 dulu, i decided to follow aisyah,, hehe,, sorry sangat kat ida,, aku pun terkocoh-kocoh la nak call my abah,,, aku agak banyak rasa nak pesan kat manusia yang aku call suh dorang buang hp dorang kat laut sebab sume tak nak angkat aku call!! grrr,, dah la aisyah dah on the way, baju yang bukan baju raya tu tak gosok lagi,, abah tak gitau lagi,, plan dengan ida pun tak cancel lagi,, urrgghhh!!! nasib baik la last attempt tu abah jawab jugak,, and he approved my request!! :D

on the way tu banyak la benda keluar,,, first sekali cerita pasal girlfriend crush aku jawab aku tegur boy friend dye kat fb,, wah3!!! :D first time kot after 4 years knowing her existence in this world,, kih3.. aku added her kat friendster dulu tak approve out of jealousy,, tah pape,, his previous girlfriend ok je kawan rapat ngan aku,, dasar perempuan narrow minded,, siap boyfriend dye suh senyap je kat fb ni,, aku dah kawan ngan laki tu 4 tahun,, and dye yang 3 bulan nak over,, bukan aku nak amik boy friend dye,, grrr,, boyfriendS aku lagi hensem la,, hahaha,,, opppsss!!! the story is not as simple as that k,, when i have time, confirm aku cerita sume benda yang terjadi antara aku, dia, dan dia yang aku simpan je selama ni,, but it is not yet the time kot,, you know what,, even her boyfriend does not know the whole story,, of course la akan back up girlfriend dye,, and aku sentiasa kelihatan buruk di matanya,, biala,, let them be,, kih4

dewan wawasan

suasana dalam dewan riuh,, apa taknya,,, bertaun dorang tak jumpa,, ber tan tan story mory to be shared,, of course la haru biru dewan tu jadinya,, hee.. walaupun hati tengah sakit dengan sikat hipokrit aku time chatting ngan that perempuan,, tak spoil pun mood aku untuk bersuka ria time raya celebration ni,, huhu,, time on the way tu terlajak jugak jalan sebab aku terasa macam nak balik ipg,, haha,, yela,, ipgkkb dengan smstmfp tu jiran je,,, ngeh3


nampak tak kepala aku yang mana satu,,,? yang belakang sekali sebelah kanan,, mengimbau kembali kenangan tidur dalam kelas time prep malam,, hehe,, juara tidur jatuh kepada,, ehem,, aku la,, haha,, letih giler weh training basket bagai,, malam konfem la nak tido awal,, penat (alasan typical seorang pelajar mithali)


the best picture,, gimik bajet prep malam macam zaman muda-muda,, huhu,, seriously rasa macam eh,, macam prep betul-betul.. rasa macam time aku form 5 dulu,, environment,, kelas,, wah!! rasa muda itu penting!!! :D



senarai nama pelajar lelaki kelas aku,, pelajar perempuan tak buat vandalisme macam ni k,,, hehe



dari kiri kak yana (0408), aiman naim (crush form 2), judin, baihaqi, izat (my bro yang buat aku punya email sekarang yang aku guna tu,,), afiq (basketballer, the hacker), and rafiq (basketballer, anak penolong kanan ko kurikulum time aku dulu) i love you all la,,, classmates,, batch mates,, kak yana my senior,, dye kat ipg jugak sekarang,, lupa dah ipg mana,, hehe



tq to alumni batch 1992 yang dah sponsored two goats for this raya celebration,, penting dimention sebab tahun 1992 tu tahun kitorang lahir,, hehe

insya ALLAH ti aku dah dapat gambar lain aku akan edit balik entry ni,, tepek banyk lagi gambar kat entry ni,, aku jadi malas nak bawak kamera aku time tu,,, sebab kejadian fb tu kot,, satu lagi,, disebabkan hujan lebat and dah lebih pukul 12 tengah malam time dewan kosong,, so kitorang decided just to sleep there,,, kitorang tidur bilik warden,, best giler!!!!! katil best,,, hujan pulak,,, wah3,, kemain kitorang bermaharajalela,,, hehe,,

that is all for this entry,,, tq for reading :D

 Banner

6 comments:

  1. the thing is best nya dpt p, tp... kambing? tak makan. -.-
    haha

    ReplyDelete
  2. ketepikan dulu hal2 yang remeh tu, yang penting enjoy that moment,hehe

    ReplyDelete
  3. oh student Faris ? Same like my bro dulu. Dia last tahun 2007 ;)

    ReplyDelete
  4. es best mengimbau kenangan.apatah lg dpt jmpk kawan2 sebantal yg dh lama tak ketemu..:)

    ReplyDelete