sebab korang tak ajak aku iftar jamie. wekkk - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, August 08, 2012

sebab korang tak ajak aku iftar jamie. wekkk

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

korang yang sayang aku sekalian,, nak tanya ni,, korang perasan tak aku tak update hari-hari macam dulu dah sekarang ni,,,, tak de ke orang yang nak mengaku dia perasan ek,, sob3,, sedey ar aku ngn kengkorang ni,, hahaha,,, aku ni dahaga kasih sayang betul la!! hahaha,, tak de nye,, aku bajet nak jadi cengeng cikit,, tak de la salah sangat kan,, huhuu

haahh,, ni aku nak kongsi pasal berbuka puasa kat GIENA CAFE depan pantai timur @ tempat favourite budak ipg melepak sambil minum cool blog,, huhuuu,,, dah tak de yang ajak aku gi iftar jamie,, aku pun terpaksa la godek peristiwa lama untuk aku update blog picisan and tak berguna aku ni,, kih3,,, sebenarnya ni time kitorang berbuka puasa yang bukan time bulan Ramadan tau,,, huhuu,, sunat and ganti,, haa,,, korang boleh teka tak sape yang puasa sunat and sape yang ganti?? jeng jeng jeng!!!!


mula-mula balik dari recruit wataniah,, skin colour not recovered yet,, tapi sebab aku jenis muka tebal and tak tau malu banyak,, aku tempek jugak kat blog,, ala,, tak pe la kan,, aku malas nak simpan gambar-gambar hudus ni,, nak buang sayang,, so aku simpan and semadikan di blog haku ni,, haaa,, bijak kan haku??? :D


alang and syanim,,, lapa kan time ni,, adussslaa,, syanim cam biasa busy dengan texting dengan boy friend la tu,, nak sorok konon,, macam aku tak tau nama sapa terpahat dengan kedalaman 5 inci setengah dalam hati ko tu,, dah alang tu tak lain tak bukan merenung masa dengan bahagia dengan bakal husband tak lama lagi,, hahaha!!! aku je forever alone,, ceh.


ni pulak cikgu nadiah yang telah terjangkit penyakit hyper active daripada cikgu muja,, nak snap gambar je mesti part mata tu tertutup,, hais.. penyakit dia tertumpu pada kelopak mata kot kan,, manala tau,, tapi memang baaaanyak sangat gambar tutup mata,, akhir sekali,, gambar ni jela aku upload,, hehe


aku pun typical girl,, gi makan je tak de benda lain,, amik gambar makanan gambar air,, padahal tak de pekdah langsum and tak de benefit pun,, haisshhh,, alamak,, dahaga lak rasa tengok air sejuk nih,, perghhh!!!


ni nasi aku! best!

ps- nak iftar jamie ngan kengkawang dari politeknik kota bharu!!!

 Banner

16 comments:

  1. Salam muja.

    Muja suka benaw merendah2kan diri,hahaha.

    Tengah study ni, nikmati jelah waktu berbuka dgn member okeh. Akan tiba masa, semua tu tinggal kenangan je..

    Rindu plak zaman blajar..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam lana,, rindu nye kat lana tau,, huhu,, muja tengah kena buat mind map ni, tapi blog menarik2 perhatian,, kih3

      Delete
  2. nasib buka entry nih waktu dah nak berbuka
    hehehe

    ReplyDelete
  3. bestnya buka puasa beramai-ramai. mai takde kesempatan lg,sibuk sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. moga mai dengan si dia kekal hingga ke akhir hayat,, opps,, tetiba

      Delete
  4. KAWAN-KAWAN CM RAMAI JUGAK KAT KB TU..DL BELAJAR KAT POLI KB..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa,,,, camtu ke,, tapi kawan muja yang baru msuk je,,

      Delete
  5. *EH..COPY JE LA..TAK DILARANG PUN..;)

    ReplyDelete
  6. ehehhe... photogenik... ^_^ bestnya berbuka reramai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa,,, orang kedua cakap photogenic,, yang mana satu ye,,,

      Delete
  7. bestnya dapat buka ramai2.. bila kita nek berbuka berdua pula? hehee

    ReplyDelete