selamat hari lahir buat puan kutu - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, August 02, 2012

selamat hari lahir buat puan kutu

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

Ini Cerita PUAN KUTU...
happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to puan kutu
happy birthday to youuuuuu
*clap clap clap

yang ke 28? alahai,, muda amat lagi rupanya puan kutu kita ni,,, walaupun meningkat dah umurnya,, puan kutu still hot and the vague dengan hasil penulisannya,,, umur hanya nombor ye,, kih3,,, moga puan kutu sentiasa berjaya dan bahagia di samping keluarga tercinta,, jaga aiman baik2 ye,, sayang dia,, hehe,,, model blog puan kutu,, kih3

 Banner

2 comments:

  1. tgh2 gogle terjumpa entri nie..adui kenapa tak inform buat special entry utk akk?anyway tq muja wpun dh terlambat sgt nak ucap.hehe

    ReplyDelete