senyum, and dapatkan berlian karat di sini,, huuhuuhuuu - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, August 10, 2012

senyum, and dapatkan berlian karat di sini,, huuhuuhuuu

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

wah,, lama berzaman dah aku tak view page SAYS.MY (daftar kalau belum). rupa-rupanya banyak ads yang best-best untuk dikongsi, hadiah untuk sama-sama direbuti, dan peluang belajar yang patut dikejari,, huhuuu,, ruginya rasa bila melupakan page SAYS.MY yang memang mesra dengan bloggers,, aku suka sangat ngan si yuna tu,, hehe

ok,, hari ni aku tengok tajuk ad yang best gile!!!

Wow... Can win a diamond here... I want!!

ternampak pula dia punya model punya gigi,, kih3,, memang tak sia-sia abah aku dok setia je dengan DARLIE ni,, rasa macam aku akan berasa la nak amik gambar jadi model DARLIE jap agi,, harap-harap ada peluang menang berlian 1 karat ni,, bukan besi berkarat ye,, but i carat diamond!!!! diamond is the hardest stone in the world,, errr,,, sekadar menambah pengetahuan readers bagi entry ni,, huhuhuu,,,

tapi bila aku pikir-pikir,,,

macam mana nak senyum???? macam ni ke???? pffftt!!! tudung macam hampeh!!!


senyum macam ni la,, macam tengok makanan sedap time sesaat lagi nak berbuka,, :D

so,, what are you waiting for???? JOIN HERE NOW,,, and kalau menang jangan lupa bagitau muja k,, nak gak tengok berlian satu karat tu macam mana,, kalau pegang tak leh,, tengok gambar pun dah puas hati dah,, huhuhuuhuu,,

 Banner

5 comments:

  1. owh
    ramai skrg promote says..
    :-)

    ReplyDelete
  2. saya pernah main game darlie yang kene kumpul diamond tu.. tapi saya tak menang.. tapi bila main tu memang addicted sangat :)

    ReplyDelete
  3. Senyum x ikhlas. Bg makan baru nk senyum.

    ReplyDelete
  4. Senyum x ikhlas. bg makn baru nk senyum...

    ReplyDelete
  5. haha, xda chance lyla join nih.. huhu

    ReplyDelete