sila hafal tanda waqaf ini. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, August 30, 2012

sila hafal tanda waqaf ini.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

ingat tak ENTRY PASAL TAJWID ini,,,, yang laki terutamanya,, do read about luahan hari seorang wanita bernama muja di situ ye,, huhu,, hari ni aku nak kongsi pulak benda yang dishare oleh KUPUKUPUKECIK kat fanpage dia few days ago,,

Pasal tanda waqaf yang korang sememangnya wajib sangat hafal,, sangat mudah je,,, 5 saat baca dah melekat di kepala hotak sume k,, worry not,, :D



 Banner

2 comments:

  1. benda ni sepatutnye semua umat islam patut tahu :)
    dan memang sangat mudah..hehe

    ReplyDelete
  2. English version... disebabkan akan jd seorang (Teacher)x begitu cik Muja. :D Teacher didalam bentuk (Islamic Version).

    ReplyDelete