try tutorial dena bahrin la pulak,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, August 28, 2012

try tutorial dena bahrin la pulak,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

hari ni aku puasa 6 hari kedua,, harap2 berjaya mendeterminedkan diri untuk puasa 4 hari penuh sampai hari khamis. amiin,, jumaat ngan sabtu rehat. tak tahan kot cabaran time cuti untuk makan. then ahad ngan isnin insya ALLAH sambung balik.

semalam tidur lewat doing nothing,, tak tau la apa nak jadi ngan aku nih,, pemalas betul,, keje banyak,, suka sangat kalau berpeluang untuk procrastinate,, nasib baik bangun awal,, dalam 5.48 pagi then minum air seteguk buat syarat sahur.. tengah gosok gigi bunyi azan.. nasib baik sempat,, huhu,, alhamdulillah,, thanks to Allah sebab sudi kejut aku bangun tidur without me setting the alarm,, hebat tol kan:D

hari ni aku try pakai tudung yang buka besar-besar tu,, first time try sebab berkenan tengok orang lain dok buat.. tapi aku pakai tanpa orang ajar cara yang macam proper la,, sekadar bukak dekat lipatan tu je.. tiba-tiba dengan tidak semena-menanya,, annadiah dengan wahafizah panggil aku gi dekat tempat diorang.. then suh aku bukak brooch yang kat bahagian bahu, dia cakap nak make over,, nak buat style dina bahrin.. aishh,, biar betul,,,? aku bukan cantik macam future mother tu,, huhu,, tapi,, aku turutkan aja,, benda baik,,, huhuuu

then,, lihatlah hasilnya,,


 inspired by DENA BAHRIN.. me with my fashion designer, annadiah.. senang sangat pakai tudung ni,,, brooch macam biasa kat dagu. sebelah pakai macam biasa,, yang sebelah lagi bukak then guna brooch pinkan kat telinga kasi ketat,, then amik lebihan (korang akan tau kat mana bila dah buat) pinkan supaya menutup dagu,, done :D


pandangan sisi,, sorry,, amik ngan webcam je,, so,, jadilah gambar macam ni,,,, gelap gulita,, hehe


aku sebenanya manja je,, so nak peluk-peluk boleh? hehe,, and aku jugak dalam hati ada taman walaupun nampak macam gengstah jugak kengkadang,, da ke?


yang kat tengah tu memang macam tu,, so tak yah nak kerut dahi k,, sebab dia macam tu la dia special, haha,, and we love her very dearly,, sume orang sayang,, untunglah,, comel pulak tu,, nada jelez ni,, grrr,,, 

kitorang memang peminat DENA BAHRIN la sebab dia antara blogger yang kawin awal,, haha,, kira pendorong semangat untuk kitorang kahwin awal jugak,, boleh ke camtu? :D DENA BAHRIN jugak cantik, menutup aurat dengan sempurna tau,, yang paling penting,, dia pelajar tesl,, macam i ols jugak,, rasa bangga bila pelajar tesl adalah seorang muslimah macam dena bahrin,, yela,, sedey bila tau at most place, tesl students dibenci oleh pelajar kos lain,, rasa macam tak leh terima this fact,, tapi,, rasa macam betul je,, huhu

dia buat lagi, adoila,, huhuhu,,,

tq to DENA BAHRIN for making the bawal tutorial for us yang memang sangat menutup aurat dan kreatif,, and not to be forgotten sangat nice,, sorry jugak sebab kalau aku buat ni macam merosakkan your masterpiece,, kalau you yang buat mesti lagi cantik,, sebab you yang original,, aku yang pirate je,, huk3

congratulations to you sebab bakal dapat baby tak lama lagi jugak,, :D

 Banner

6 comments:

  1. Assalammualaikum muja!!

    Rindu..wuwuwuuu rindu serindu rindunyaaa..aaaaaaa..keh3. Tak pasal2 muja baling penyapu kat lana kan,hahaha.

    Dena Bahrin..kenal2..sgt comel orgnya. Baru mendirikan rumhtngga thn ni kan dia?

    Muja, not sure why, but, u look pretty ^_^ Muja makin putih eh? Mungkin gak sbb kaler oren tu sesuai dgn muja :)

    ReplyDelete
  2. bini aku cakap ko comel..nak bagitau tu je..haha..

    ReplyDelete
  3. muja ni cantiklah :)
    saya pun suka dengan dena bahrin tu.. dah la dapat cinta lepas kahwin.. impian saya tu :)

    ReplyDelete