abang nakal,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, September 03, 2012

abang nakal,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

benda ni dah lama sebenarnya,, aku sempat la print screen,, tapi bila sekali lagi similar person added me on MY FACEBOOK,, aku rasa macam i should not keep silent any longer,,, it hurts my pride just to just sit still when things like this happen,, especially to women like me,,, i hope you understand


korang nampak tak gambar yang very inappropriate shown on his profile picture? ok,, sincerely aku tak perasan pun apa kebendanya,, tapi dapat agak,, men like this ni kan,, korang tak malu ke weh???? aku heran dan pelik la,, tolong r,, tolong jaga maruh lelaki,, korang buat macam ni,,, kaum korang malu and akan marah korang,, and korang buat kaum macam aku rasa nak marah and rasa macam tak de maruah,,, 

for those guys yang baik-baik,, and don't do things like this,, i am really really deeply sorry,,,, sorry for this entry,,, written because one of you yang buat,, and kaum korang terpalit jugak kesan dari kesalahan budak gila nih... aku mintak maaf sangat,, and i hope,, really really hope,, this entry will give good effects,, moga people like him will repent,, amiin,,

ps- nasib baik aku tak print screen yang latest similar person yang added aku kat my facebook,,, lagi teruk,, versi real,, sape tak rasa nak mengamuk cer habak mai!!!

 Banner

5 comments:

  1. Replies
    1. dah block,, tapi before block sempat print screen,,, sebagai pengajaran,,

      Delete
  2. Salam.

    Allah..tak senonoh betul la. Apa ke sengal la org macam ni.

    Bagus juga muja buat entry macam ni, tahu jugak la lana kewujudan spesies mcmni..sebab lana tak pernh berdepan lgi.

    ReplyDelete
  3. tah pape lah diorang tu.. ade2 je.. haish

    ReplyDelete