akhirnya terlihat juga - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, September 28, 2012

akhirnya terlihat juga

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

setelah bertahun blogging,,,, baru hari ni aku capai satu jumlah earning yang membolehkan aku cashout,, korang bayangkanlah betapa slownya,, hahaha,,, minimum earning for us the SAYS.MY users kan RM50,, and only today i can see that figure on my SAYS dashboard,,, huhu,, sangat sadis.


so,,, dengan perasaan tak malu yang tebal giler,, aku print screen and tepek kenangan this first time dapat angka 5 kat depan dalam blog aku ni,, haha,,, yes,, sememangnya rezeki aku ngan blog ni sangat mensadiskan,, kuang3,, but still i keep on blogging because i love writing and reading your blogs,,, huhu,,

then,, aku nak ucap terima kasih giler-gilak punya banyak to those yang sudi click aku punya ads,,, thank you so much,, tak kira la korang tak sengaja click,, memang sengaja click bertujuan bagi 20 sen untuk aku yang sengkek ni,,, or memang click sebab nak tau pasal ads tu,, thank you so much,, see? how excited i am?? haha... LYSSA FAIZUREEN yang dah dapat beribu pun tak seexcited aku nih,, haha!!!
PS- so,, sape yang belum join SAYS,, DO CLICK HERE and jadi la referral sejati sebab you will get RM5 per person,,, doesn't it sound cool??? kat mana lagi nak dapat RM5 per referral kalau bukan dari SAYS,, Huhu..

 Banner

13 comments:

  1. pernah join ni. tapi auatu hari tu nak buka unavailble. huhu start pada tu segala iklan churp2, says dah buang..

    ReplyDelete
  2. Seperti biasa la, setiap keuntungan ada bahagian zakat. Jadi... aq tunggu ko blanje. :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de tak de,,, ko sbgai laki gentleman kena blanja,, pham???

      Delete
  3. wah..muja lagi advance daripada saya..saya tak pernah merasa duit daripada iklan2 ni.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala,, tk tekan butang cash out pun agi,, so,, tak merasa lagi la,, hehehe

      Delete
  4. wah .. tahniah :) ada gak hasilnya kan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah,, tapi memang muja ni blogger slow and sangat lambat la,, haha

      Delete
  5. wah wah!!! Tahniah!! ena de buka akaun says.com ni tapi tak reti nak promotekan dia mcm mne... huaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. la,, kan banyak butang share yang disediakan,, share jela,, hehe

      Delete
  6. saya ada says ni tapi tak aktif.. tahniah! moga terus mendapat duit yang banyak eh.. hehehe

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. xsia2 menunggu... akhirnya, dapat jugak kan :-)

    ReplyDelete