belah dada keluarkan jantung sendiri - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, September 11, 2012

belah dada keluarkan jantung sendiri

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

haloooooo,,, hari ni aku tergerak hati lagi nak bukak SAYSIE aku ni,,, and aku dapat reply dari judith,,, dia cakap


"yes, we remembered your 'remember me' tip!"

wah seriously aku rasa bangga giler bila dapat reply daripada SAYSIE punya members,, siap acknowledge pasal aku mintak buatkan aplikasi remember me tu,, thank you sangat for appreciating your broadcasters like me ni,, hehe,,

what i like about you
we really know how to dance,, eh,,

so,, now,, sebab aku nak menolong diri sendiri dan orang yang dengan susah payah buat pasal SURVEY FOR MALAYSIAN YOUTH 
ni,, aku pun dengan malas dan fed up nya,, menulis entry yang penuh semangat ini,,

dengan kuasa CINTA,, aku menyeru,,, korang jawab

SURVEY FOR MALAYSIA YOUTH << click here k,, :D

A survey for Malaysian youths.... profile image

most of the questions tanya pasal kita,, orang muda-mudi,, pasal what we love the most,, mm,, bila aku jawab tu,, aku tertanya-tanya la jugak,, sapa yang buat SURVEY MALAYSIA FOR YOUTH ni,, mmm,, kenapa dia buat,, mesti ada sebab munasabah,,, and mesti dorang yang buat ni ada reasons sendiri and they need us to complete their study on youth like kekita ni,,

so,, dont hesitate,, do answer the questions,,, tak sampai 5 minit pun muja dah siap jawab benda ni,, sangat senang,,, enjoy pun ada gak sebab menjawab pasal diri sendiri je rasa,, :D

youth yang sangat berani mengekspresikan diri,, sume yang ada dalam gambar ni sila answer all the questions k,, hehe

ps- time ni la nak expresikan diri,, bila lagi,,
CLICK HERE TO ANSWER SURVEY FOR MALAYSIA YOUTH,,,
bonikacak ni belia lagi,, boleh jawab agi kot,, hehe

belah dada keluarkan isi hati patut jadi tajuk entry ni kan,, hehe

 Banner

6 comments:

  1. hahaha..sampaikan salam kepada yang bertudung kuning tu ye.hahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi,, gatai na,, orang punya tu abag boni oi,, haha

      Delete
  2. line internet slow lah muja... nanti sy try lagi... :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. alhamdulillah,, hehe,, nafisah pun lawa gak,, :D

      Delete