email mengejutkan. gambar dimanipulasi. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, September 30, 2012

email mengejutkan. gambar dimanipulasi.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

haisssyy,,, malam ni baru la boleh nak update,, kalau tak tunggu malam memang haremmmm,, balik kelas kul 4,, then tido melentang kepenatan,, then solat,, bangun je kena jalan dalam 20 minutes to reach the restaurant for dinner,, then balik,, penat,, terus tido tak ingat dah esok nak kena anta keje,, gggggrrrr,,,

hari ni kan,, mukmin emailed something for me,, huhu,,, korang nak tau tak ni,, nak kan,, orang mesti nak tau,, aku tau korang ni stalker berjaya,, tak yah nak kelentong sangat la,, a blogger is a stalker,, see? dah boleh jadi proverb dah pun,, haha,,, tak de makna tau being a blogger when we dont be a great stalker,, lalala

inilah yang dihantarnya,, eh,, bukan,,, yang ni dalam folder menggedik depan webcam aku,, yang telah budak ni duakan,, haisssyyy,,, see,, gambar aku dah dicuri sewenang-wenangnya,, huhu

yang ni la yang di hantarnya,, huhuu,, dengan caption

Ok x... Hahaha... saje xde keje... gune photofunia... Anda cntik... :) Ko jgn perasan lebih2....

korang tengok tu,, caption tu dengan the largest font,, nampak sangat aku tak ikut his advice dalam ayat paling belakang tu kan,, haha,, min,, aku ni orang paling perasan sedunia and you ask me to not to be perasan bila ko cakap aku cantik,, hahaha,,,, kim salam la ye,, :D

ps- nampak sangat salu save gambar aku budak tak malu sorang ni,, hahaha!!!
  

13 comments:

  1. muja kan bloger glemer..rmi la stalker..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduss,, jauh lagi dengan perkataan glam,, apetah lagi glamour cm oit,, huhu

      Delete
  2. hihi..untonglar ader org slalu save gmbr muja..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. adess,, untung tang mana pulak tu mira ye,,

      Delete
  3. hahaha ade peminat suke save gambar...boleh jadi sweet , boleh jadi creepy..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de nye creepy kalau yang hantar tu si mukmin senget,, huhu

      Delete
  4. makin cantik bila dimanipulasikan....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa,, sedey nye,, yang tak dimanipulasi kurang cantik ek,, sob3,, :'(

      Delete
  5. a'aa akak tgk cantik je.. sweet je senyuman :-)

    ReplyDelete
  6. ta pun tgok ok je .tak tau la kalau tgok dekat2

    ReplyDelete