for astro users,, do be happy today. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, September 22, 2012

for astro users,, do be happy today.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

wah,, despite CIKGU BUNDLE dok tengah dendam membara dengan GOOGLE+.. aku tetap rasa GOOGLE+ ni best,, hehe,, then,, memang terbuktila,, orang yang share pics kat GOOGLE+ selalu buat aku happy,, hehe,, contoh gambar kat GOOGLE+ yang buat aku happy,,, kat bawah ni,, huhuhu,, so,, kalau korang pun pengguna ASTRO,, sila la sila la,,, time ni la nak bajet hebat bila sume channel kita ada,, sume channel kita punya,, LIKE A BOSS!! MUAHAHAHA!!!

hari tu dah free.. lama kot,, hari ni free lagi,, best3!!! time ni la aku nak tengok HBO, CINEMAX, and others yang aku pun tak reti nak sebut,, hehe,, thanks sangat kat ASTRO sebab sudi bagi kitorang experience other channels that are unsubscribed by us,,, hehe,, dah la,, nak tengok MASK OF ZORRO kat FOX ni,, chow!!! :D

 Banner

3 comments:

  1. pergh! untungnya.. tak pernah pakai astro pun.. kuno betul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de hal r bk kalau tk guna astro pun,, tak de kelbihan sangat pun,, :)

      Delete