I DONT REGRET LOVING YOU jugak yang dipilih. jiwang! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, September 07, 2012

I DONT REGRET LOVING YOU jugak yang dipilih. jiwang!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

wah,, dalam tiga kata-kata yang aku pilih dalam Kata-kata Bermakna aku ni,,,

I DON'T REGRET LOVING YOU

yang APIT pilih untuk ditepek kat doodle muja ni,, huhu,,, jiwang gak APIT ni kan,, hehe,,, tq APIT for this cute doodle,, :D

untuk bakal suami ku di mana saja di berjalan di atas muka bumi ini,,, i really hope that i dont regret loving you,,, :D

 Banner

5 comments:

  1. kadang2 fenin nk bace entry muja.sbb byk sgt iklan sebelum dan selepas entry..heee

    ReplyDelete
  2. Salam muja :)

    Makin lama,makin comel plak doodle apit ni :)

    aaa..i don't regret loving u too muja..amacam,lomantik tak?haahaha.

    ReplyDelete