ingin iklankan blog dengan lebih berkesan? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, September 23, 2012

ingin iklankan blog dengan lebih berkesan?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

semua blogger mengharapkan blognya menjadi sefemes BLOG FATIN LIYANA,, sehot BLOG HANIS ZALIKHA, seinformative BLOG THE OTHER KHAIRUL,, tapi,, tidak tahu cara macam mana untuk mencapainya termasuklah aku,, seorang blogger picisan ini,, blogger picisan itu adalah aku,, :D

hari ni di saat aku berada di dalam perpustakaan,, kawanku AZIZI MUHAMAD telah memberi idea yang sangat bernas dan bijaksana dan intelligent dan pelbagai dan lagi untuk mempromote blog,, nak tahu bagaimana? sudah semestinya!!! :D


inilah caranya iaitu dengan meletak link blog, or banner or header or pelbagai or lagi,, sebagai desktop background,, and pastikan komputer itu menjadi komputer yang paling diminati dan disukai oleh orang ramai,, pastikan juga pc itu pc terbaik dalam banyak-banyak pc ye,, hahaha!!! idea karut marut daripada a tesl student,, berubahla!!!!!!!!!! wahai muja. kih3


aku nampaknya dan berjangkit dengan kegilaan seorang bakal guru inggeris yang bernama AZIZI MUHAMAD,, adesss,,, 

ps-nasib baik ingat untuk tukar balik desktop background tu,, kalau tak,, naya weh,, hahaha!!!

 Banner

8 comments:

  1. Hahah ok juga cmtuh.. nnti bila aku pergi cyber cafe nk tukarkan wallpaper dorg xD

    ReplyDelete
  2. hahahaha !

    err , CP tak paham , hehehe ~

    ReplyDelete
  3. hahahahaha.. adeh.. kena trol.. selalu trol orang je, hari ni kena balik. hahahaha

    ReplyDelete
  4. hahaha.. x kan nak kene g cc kot.. erkkk.. :P

    ReplyDelete
  5. hahaha.. cara terbaik kot tu.. bernas jugak tu :)
    tapi agak seganlah sebenarnya :p

    ReplyDelete