jam mahal - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, September 17, 2012

jam mahal

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

dulu aku pernah tulis dalam entry mana ntah,, so,, aku kira dah lama tidak menunaikan jandi dengan blog aku ni,, aku dah janji nak show off aku punya jam baru,, tapi,, baru hari ni nak tunjuk,, dem you muja!! - kata blog,, hehe

so... this is the watch i bought with my own money and for the first time i bought a watch that costs RM100 ++ Hehehe,, YES,, maybe still murah amat for certain person,, yang dapat fulus hanya dengan petik and cubit jari je,, tapi bagi aku,,,??? it is another question k,, huhu,, dulu pakai yang RM10,, then naik sikit RM30,, sekarang dah kira alhamdulillah sangat dapat yang kat bawah ni,, huhu,,, syukur rahmat and nikmat YA ALLAH,, :D


casio je pun,, puiiii,, ni pun nak show off,, grrr,,,

mukmin cakap nak jam sama ngan aku,, and it truly happens,, we have same brand watch now,, huhu,, tapi he just told me,, his watch dah rosak tempat penyangkut dia tu,, haisssyyy,, ganas tol ko ni,, errr,, biasa la,, orang yang pernah kena masuk dengan steroid memang ganas kot,, haha,, alhamdulilla ko dah ok sekarang kan min,, kalau tak,, memang tak berjodoh untuk kenal la kita,, mesti sedey giler and sunyi amat hidup aku kalau ko tak muncul,, eh,, bila pikey2,,

nasib baik gak aku giler chatting dulu kan,,
nasib baik aku jumpa ko kat kampungchat dulu,, 
nasib baik ko tegur aku
nasib baik ko suka aku yang gila ni
nasib baik ko berani mintak no aku
nasib baik aku bagi

hahaha!!!! so,,, may our friendship last forever,,,,

 Banner

11 comments:

  1. woahhhh~~
    ary pun penah beli jam mahal..
    harga RM350..
    errrr... duit sndri ye..
    parent tatau pon beli jam tu harga macam tuh..
    kalau depa tahu, mampuih kena sebat:P

    ReplyDelete
  2. waa..jam tangan kite same la.. hadiah bday from my hubby tahun lepas.. =)
    jom exchange link : http://the-red-heart.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. nak juagk dpat elaun mcm tu!! mcm manna??

    ReplyDelete
  4. hehehe , jarang pakai jam , tak suke pakai jam , apetah lagi beli jam hehehe ~

    ReplyDelete
  5. setakat ni jam plg mahal sy 25 hengget...hihi

    ReplyDelete
  6. kaler gold tu..haha..smart gak..tapi macam agak kelakian la aku rasa..

    ReplyDelete
  7. huyyo... mohon gadai jam tu.. hasilnya kita bahagia dua..hahahaha :P

    ReplyDelete