kerja normal depan laptop time borim - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, September 13, 2012

kerja normal depan laptop time borim

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

aku bajet ayu.. padahal macam ayuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhaysshhh

aku yang gila,,, gilowwwwwwwwwww gilak!

aku the colgate girl,, err,, putihnyaaaaaaaaaaaaaaa... GIGI. Dem!

aku yang fed up ngan si dia yang tak berapa kucinta,, puiiiii

yang sebenarnya aku nak kongsi yang kat bawah ni je,,, lokasi sama NN6 yakni kelas aku dimana aku bermaharajalela,,

nak tunjuk gigi aku putih
nak tunjuk gigi kapak aku yang senget
nak tunjuk gigi aku yang buat sumayah the great jelez
nak tunjuk gigi aku yang buat aku tak leh amik gambar tutup mulut sebab nampak teruk
nak tunjuk gigi aku yang buat aku suka amik gambar walaupun tahu muka buruk
nak tunjuk gigi aku yang aku gosok dengan gigih 360 darjah 3x sehari merangkumi gigi, lelangit, pipi, gusi,, usaha keras diperlukan
juga,, nak tunjuk,,,,,,

mula-mula aku rasa macam nak bajet FATIN LIYANA tayang gigi besi dia,, tapi,,,, aku tak de gigi besi,, TUKAR!

pikey pikey pikey muja!!! nak buat muka macam mana ni,, sambil tayang 

JAM PINK ESPRIT PEMBERIAN ADIK AKU YANG AKU TAK BERAPA SAYANG TAPI AKU TAHU DIA SAYANG AKU PALING BANYAK SEDUNIA YANG DIA BELI KAT MESIR,, :D

sumayah,,, tq for this watch,,, i love it so much walaupun susah nak pakai sebab mung dah ketatkan,,, aissyyyyy,,,, excitednya muka aku,,,, korang jangan la jelez aku ada adik penyayang baik hati bagi aku jam mahal bersen sen walaupun bukan hari jadi aku mahupun hari jadi adik aku,,,, :D

eeeeeeeeeee!!!! mana idea ni!!!!!!!!!!!!!! urrrghhhhhhhhhh!!!!!

gigi arnab ni ok tak???? :D failed!

ok,, senget sikit kepala untuk cover gigi senget di situ,, tuuuuuuuuuuu,,,, Alamak!!! ternampak tertonjol di situ!!! uwaaaaaaa,,, errr,,, cute jugak kan,, haha.. sengih la pulak,,,, alahai,, i am falling in love with my teeth,, patut pun sumayah jelez ngan gigi aku,, bila tengok sendiri closely,, now i know why,, hahaha,, walaupun,,,, errr,, nampak tak,,,,, tak sama sikit di situ,, tuuu,, hahaha

wah,,, gambar skema jetak gini baru dapat susuk gigi senget aku dengan tahap maksimum,, ok,, 

NO MORE SENGET HEAD!

 Banner

6 comments:

  1. huhuhuhu kelaka la awak neh. senget2 saya baca entry awak neh. huhuhu

    ReplyDelete
  2. cantek la dear...
    mari la join giveaway saya
    http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html

    ReplyDelete
  3. Inikah yg dikatakn si cntik itu? ;-)

    ReplyDelete
  4. Inikah yg dikatakan si cantik itu? ;-)

    ReplyDelete
  5. muja ni cantiklah.. tak nampak sangat gigi tu senget.. still kalau senyum nampak manis :)

    ReplyDelete