kisah aku merajuk - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, September 01, 2012

kisah aku merajuk

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

orang yang paling banyak aku merajuk dalam rekod merajuk aku macam biasa,, merajuk dengan someone yang senget benget itu,, tapi nampak macam rekod itu akan dibreak oleh somebody else one day,, hahaha

antara sebab aku merajuk dengannya sepanjang aku kenal budak senget bajet cute itu adalah

  • kalau dia bagitau aku dia makan apa-apa sahaja makanan berasaskan tepung dan digoreng atas kuali bulat berminyak satu kilo,,, tak kisah la dia bagitau tu sebab aku yang tanya atau dia terbagi tau secara tersengaja atau sengaja atau,, tak tersengaja...
  • kalau dia tak text aku macam aku ni tak wujud je,, haa,, memang ni dia memang cari penyakit untuk aku meroyan la,,, lagi teruk kalau dia tak reply text aku sebab dia rasa aku tak nak kawan ngan dia,, so,, merajuk dia akan berpindah kepada aku la lepas tu,, :D
  • kalau aku nak bagi something kat dia tapi dia tolak,, contohnya BENDA INI ,, lama gak la kami gaduh,, dia bagi BENDA NI dengan BENDA NI nak pulak aku terima,, ngek!!! hari tu nak bayar balik topup dia pun tak nak terima,, grrrr,,,, :@
  • kalau dia cakap aku tak cantik,, haha,, walaupun aku tau di mata orang lain aku tak cantik, aku hitam, hudus, yang pasti aku nak aku sentiasa cantik di mata dia,,, it is not that dia bf aku.. tapi,, haha,, i just feel happy to know that he thinks i am beautiful,, lalala,, jangan gelak!!!!
  • aku jugak akan meroyan kalau dia cakap dia tak nak jumpa aku sampai bila-bila,, haa,, yang ni memang pantang,, aku nak jumpa dia,, bawak suami aku sekali (awak terrr,, bersedia k),, and dia bawak isteri dia sekali,, haha,, confirm best time tu,, (yang ni aku tak tau la nape aku include kan sekali)
tu je kot,,, daa.
lots of love, muja :D

 Banner

11 comments:

  1. Replies
    1. laa,,, dye kan boy,,, memang la bukan girl friend,, hehe

      Delete
  2. Asyik Promote Blog Fie Jer..Nak Promote Blog Korang Pulak La.. ♥ Jom Baca/Komen :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/asyik-promote-blog-fie-jernak-promote.html

    ReplyDelete
  3. hahahahha.. sweetnya usik mengusik ni..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best ngan mukmin ni,, sangat,, sebab tu sayang,, haha,, sahabat di dunia dan di akhirat,, insya Allah,, :D

      Delete
  4. Hurm... Merajuk tak kemana pon.. Cer kahwin terus... Habis cerita.. Lalala...

    ReplyDelete
  5. hahahha.... meh sini cci lagakan kepala korang.. amboi.. kuat tul dia majuk..

    ReplyDelete
  6. wah,kuat merajuk rupanya muja ni.hihi..
    jemput singgah dan baca new entry fira^^

    http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/09/korea-dan-makanannya.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini dr segment kak mia.nak cari shout box tak jumpalah pulak.hee

    ReplyDelete
  8. kehkeh majuk ke tu?bolehlah klu nak mengada sikit2 je kan?untung pakwe tak jeles.hiks..

    ReplyDelete
  9. Maaf muja..walaupun muja bilang.jangan gelak..lana dah tergelak.. (-_-)
    hahahaha. I don't care my muja is hitam, hudus..but for me, muja manis bila senyum :)

    Majuk tak leh lelama tau muja..binasa nanti,eceh..ckp mcm org berpengalaman sangat,kah3

    ReplyDelete