lemak rendah ke rendah lemak? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, September 05, 2012

lemak rendah ke rendah lemak?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

hye,,, entry time maghrib memang ditulis oleh seorang blogger tak berjenis macam aku,, tapi,, aku paling tak suka tengok entry aku bertulis draft,, memang pantang,, padahal memang banyak la sekarang sebab aku kan dalam proses nak get rid his name,, ahaks!!!

hari ni aku nak cakap pulak pasal SUSU LEMAK RENDAH,,, errr,,, kebunyian kepelikan? ok,, tak perlu nak kerut dahi sangat sebab memang sangat wujud,, nak bukti,, tengok ni..

adakah kurang jelas???
ok,, tengok yang bawah ni pulak,,


haisssyyy,, seriously,,, gambar berdua ni memang aku beli sendiri,, snapped photo sendiri,, and memang aku ternganga bila baca SUSU LEMAK RENDAH ni,, aku try google,, dalam google pun tak de SUSU LEMAK RENDAH ni,, yang ada hanyalah SUSU RENDAH LEMAK,, haissy,,,

so yang mana satu yang betul ni?????

ps- susu rendah lemak TIDAK BAIK UNTUK KESIHATAN,, sila RUJUK DI SINI.. dan buat penilaian sendiri k :D

 Banner

10 comments:

  1. hmm, dulu suka beli susu nie..typo kowt??? huk3..da lama x beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari dulu kot,, tkkn la nak typo lagi,, dah la jenama femes gak la,, huhu

      Delete
  2. hahaha.. saya pun da konpius ni, mana satu yang betul ye?

    ReplyDelete
  3. bkn rendah lemak ker..

    da baca da.. lelama penin bila dipikirkan.. jd yg penting alah membeli menang memakai.. beli jika kita fikir yg terbaik... kalo ikutkan kata2 org ni.. payah la nk hidup.. ^_^

    ReplyDelete
  4. segala jenis susu ape pun saya tak suke.. kecuali susu pekat tu.. hehehe

    ReplyDelete
  5. boleh terima jugak kot..tp ntah la..mohon admin rujuk pakar bahasa..ekeke..

    ReplyDelete
  6. mgkin dier gune google translate..hihi

    ReplyDelete
  7. HAIK..NNT BLK UMH KITE TGK KAT UMH EA..DLM PETI ADE JUGAK...TAK PASAN PLAK..MEN MINUM JE..HUSBAND BELI..HEHE

    ReplyDelete