like tasha manshahar. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, September 25, 2012

like tasha manshahar.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

that day,, my friend,, AZIZI MUHAMMMAD,,, asked me to wear my bawal tudung the way TASHA MANSHAHAR does her tudung,, siap tunjuk gambar lagi penyanyi hot ni pakai tudung yang macam di suka,, oopppss lupa,, ada ke yang tak kenal TASHA MANSHAHAR ni,, ok,, likers dia yang 40k kat facebook membuktikan keawesoman beliau ye,,, inilah dia ladies and gentlemen,, i present you the gorgeous TASHA MANSHAHAR!!


http://www.ohbulan.com/hijabster-fesyen-tudung-tasha-manshahar/

ni la gambar yang AZIZI tunjuk hari tu,, super gorgeous but,, i have to follow the vlogger below,, dekat sama,, tapi,,, modified one :D harap dia tak marah aku k,, Kalau dia marah aku nak cakap macam ni la lebih kurang kot,, i am actually promoting you wahai TASHA,, because there are my readers who don't know you yet (ok,, aku agak je ada yang tak kenal sebab aku pun baru kenal gak,, hehe)

so,, lepas jenuh mengushar tutorial bawal ni,, i found this one video,, sangat nice,,,, berkelepet like what i want,, and covers everything that needs to be covered (i hope it does)... and this is the tutorial,, i hope you enjoy and like this tutorial the way i do,, :D


she is so nice,,, covers her aurat well,,, creative and innovative,,, most interesting thing about her,, she shoots without putting make ups or what so ever on her already flawless face,, well done dear sebab buat tutorial yang best ni and membolehkan aku mengdownload dengan sewenang-wenangnya,, well done,, hehe

so,, this is the result,,,, taraaaaaaaaaa


seriously aku rasa style vlogger sorang ni memang best sangat,, it's like,, errr,, ok sangat-sangat,, and aku suka sangat-sangat,, tutup aurat sangat-sangat,, style sangat,, and banyak lagi la sangat-sangat nye,,, hehe


aku dah cakap,, kalau amik gambar,, aku sucks kalau tutup mulut,, and still,, aku degil,, pfffttt,, dah orang lain suka cover their white teeth,, aku pun mestila nak kena cover jugak kan,, the easy-to-be-influenced muja,, grrr,,,, ni senyum ke masam ke tahan kentut? alahai,,, tak yah nak cover gigi sangat la muja,, teruk amat,, buruk bebenor nampaknya eh,,, nice gak kan,, tq to the vlogger,,, thank you so much for making me become excited this much,,, thiiiiiiiiiiiiiiis much (sambil depa tangan and jinjing kaki dongak kepala) then,, aku rasa macam better bagi aku untuk buang pin yang kat belakang and let the one hujung tu melambai-lambai menyapu muka,, hamboi mangaih!!! hehehe,, here is the result,, tadaaa,, sekali lagi,, :D


hye,,, i am muja,, i am a teacher as well as a soldier,, welcome to my life :D tak tahan dah,, sangat tak tahan,,,, kena tunjuk gigi jugak,, hehe,,, see,, my teeth are white,,, tq,,, haha,, seems messier but my classmates cakap it looks better this way,, honestly i love the previous one better,, but,, again,, i am an easy-to-be-influenced girl,,, what can i do la kan??? grrr.. sibuk je kan budak giler glemer kat belakang tu,, macam dah tak de cara lain,,, peace je keje,, malaysia ni dah already peaceful and harmony,, don't worry ke alang,,, peace :D

this picture totally shows how excited i am,,, aku giler glamour,, aku bajet lawa,, aku bajet hot,,, yes,, no need for you to badmouth me,, i am already badmouthing myself,, save your time and energy folks,, huhu

ps- ti aku try style baru,, aku upload lagi,,, sebab aku giler,, giler pakai tudung pelik-pelik,,, not pelik sangat,, but at least pelik for a student studying in this ipg,, hehe

 Banner

13 comments:

  1. comel gk kan pakai bawal cmni..takdela gaya sama je tiap kali..hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup,, bosan gak dok berbutterfly je hari2,, hehe

      Delete
  2. assalamualaikum.. phheeewwwiiiittt.. sekilas pandang tadi bila sya bukak blog.. tgok kmu.. ingatkan awek mana.. hakhak ;).. sweeet ;)

    ReplyDelete
  3. hahahah.. malu2 konon.. :P.. comey bila senyum nampak gigi...

    ReplyDelete
  4. wah.... muja pun boleh jugak jadi vlogger tu. buat tutorial pakai tudung jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. adess,, tak nak la,,, tak layak,, tak flawless laa,, sob4

      Delete
  5. Wahh mcm ni la best ;D
    selalunya vloggers ni bersolek bukan main lagi kan? ^^

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. pembodek datang,,, huhu,, padahla dia tu yang cantik and comel :D

      Delete
  7. tak pandai nak pakai tudung macam ni...malu pun ada..hehe

    ReplyDelete