lukisan luahan hati - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, September 16, 2012

lukisan luahan hati

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

orang kata lukisan menggambarkan jiwa,, then aku check files yang adik aku pernah lukiskan,, then aku nampak benda dua ni,, haisssyyy,, aku rasa kena benar dengan perasaan aku yang rasa ketidak ketentuan hala sekarang ni,, geram betul la aku ngan sorang sahabat yang suka sangat berahsia dengan benda yang tak perlu,,,

tension!!!!!!

min,, ko sakit ape min,,, kenapa ada darah,,
min,, ko tau tak ko paling penting dalam hidup aku,,
min,, ko tau tak aku tak leh kalau tak de ko,,
min,, kenapa ko nak rahsia sume benda...
min,, kenapa ko penting sangat dalam hidup aku ni min?????


serabut!!!!!!!!!!!

 min,, kalau aku ada buat salah,, itu untuk kebaikan kita berdua
min,, kalau aku ada tipu,, itu untuk pastikan ko kekal dengan aku
min,, kalau aku ada marah ko,, itu sebab aku risau pasal ko
min,, kalau aku ada buat benda yang tak kena,, itu sebab aku rindu ko,,

min,, ko sahabat aku yang paling bermakna dalam hidup aku
dulu aku tak setuju girl and boy tak leh jadi kawan baik
tapi kini aku jumpa ko,, and i know now,,
a girl and a boy can have other kinds of relationships not related to boy-girl attraction,,,

tapi nape sekarang kita salu gaduh...
gaduh ngan ko paling unbearable

min,,, please,, understand me,,,

 Banner

8 comments:

  1. Replies
    1. tak nak gaduh,, tapi tergaduh,, huhu,, sedey amat,, :'(

      Delete
  2. mungkin min ada sebab nak rahsiakan semua tu dari muja, sebab akk pun ade kawan camni sorang..
    tapi dia bgtau akk die , die sayang sebernarya kat akk...

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. muja tahu je dia sayang muja sebenarnya,,, tapi,, kadang-kadang sakit hati jugk,,

      Delete
  3. aduh, luahan perasaan ke apa nie?hehe semoga hubungan dengan min kembali pulih ye

    ReplyDelete
  4. Muja, dh la tu, Jgn gduh2 dgn min anda tu. X elok. ;-)

    ReplyDelete
  5. haha comel lukisan dia ;D
    ap2 pun banyak-banyak bersabar..

    ReplyDelete
  6. kreatiflah pula lukisannya... memang betul, kalau kita tengah marah ke stress ke, cuba pegang berus warna ke pen ke.. memang macam2 akan dilukis menggambarka perasaan kita... then, jadi menarik sesuatu gambar tu... hehehe

    ReplyDelete