photoshoot di mana-mana,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, September 07, 2012

photoshoot di mana-mana,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

malas la nak menulis,,, diserang mud break up kot,, haha,,, these pictures below were taken during eidulfitr celebration last wednesday,, orang lain beraya,,, kitorang photoshoot ray,, kelas,, malasnya nak menulis,, tepek gambar je la..












ps- leganya apabila benda kita dah lama nak cakap tapi tak sampai hati and tak sanggup kat someone terlepas dari kerongkong.

 Banner

4 comments:

  1. wah..cantik2 gambar tu. bila kita pulak nak photoshoot ni??hehehe

    ReplyDelete
  2. bila lg dpt nk berangan jd retis .. heheh

    ReplyDelete
  3. saspen pulak ayat last tu...
    apakah...? ayat cinta ek..?

    hehe..

    ReplyDelete
  4. cantiknya muja.. lepas ni kita photoshoot berdua eh :)

    ReplyDelete