salahkah aku berpaling tadah? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, September 13, 2012

salahkah aku berpaling tadah?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

hye kengkorang!!! ini entry inspired by CIKGU WANI,, yess,, my latest best friend yang sangat coolz tapi,, dye lagi sayang kat CIKGU AZIZI,, grrrrrr,,, best friends forever dorang ni,,,, haisssyyyyy... jelez gak aku kadang-kadang,, hehe

apa yang dorang inspire aku sangat ni??? yessss,,, benda yang kat bawah ni la yang mereka buat aku meroyan sekarang,,,, haisssyyy,,,




bila tengok angka 4 di atas,, rasa nak berpaling tadah daripada celcom,, salahkah aku berpaling tadah,, aku tengok ada nombor 6 nombor 1 ada 2x,,, huhu,, apakah yang diwakili nombor-nombor ini??? korang memang wajib tengok sendiri,, kalau tak hilang lak surprise nye,, hehe


bukti kami sudah hampir pada saat ingin berpaling tadah,, hahaha,, aku dah kira berjanji ke ek ngan alang nak beli handphone baru kalau tulis kat comment yang macam ni,, haisssyyyy,,, tunggu bulan disember lah,, hehe...

sejak aku tengok citer ROOFTOP PRINCE,, aku memang sangat meroyan nak kan SAMSUNG GALAXY NOTE... Eeeeeee... ada ke nak promote produk guna korean drama,, tengok,,,, betapa teruk aku dah kena ubat 'guna-guna' SAMSUNG GALAXY NOTE ni!!

kalau ditakdirkan lah oleh ALLAH SWT aku dapat gak genggam SAMSUNG GALAXY NOTE ni,, insya ALLAH la aku akan guna MAXIS EDISI KAMPUS ni,,,, sebab celcom selalu mempendingkan mesej aku untuk boy friendS aku,, tehehehehe... so,, sebagai pembacaku yang sayang aku,, korang kenala tolong aku accumulate the earning k,, CLICK HERE k,, :D tq for those yang sudi,,, really appreciate it much :D

ps- part BAK HA lukis something guna SAMSUNG GALAXY NOTE untuk hantar kat boy friend dia si Lee Gak tu yang buat aku tak tahan!!! nak seketul,,, sob3

 Banner

4 comments:

  1. hambbooii..hahaha...kite pakai nokia torchlight je :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala,,,, nak gak try gune yang kemain canggih,, hehe

      Delete
  2. samsung note sekarang dah makin canggih tapi besor sangat.. huhu

    ReplyDelete