SO, i cant mention your name anymore? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, September 04, 2012

SO, i cant mention your name anymore?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

hari ni sangat amat istimewa,,, berjuraian air mata bila tujuan sebenar aku tulis blog cakap,
"jangan tulis nama aku dah,, aku tak suka"

hahahaha!!!!
what a happy day,,,, ok CANNOT MENTION ANYMORE... ti aku ada masa,,, aku akan clearkan nama ko secara keseluruhannya daripada blog aku k,, btw,,, i wrote your name and i have got 130 ++ to be edited to get rid of your name,, hahaha,,, but,, of course for you i will do anything,, you know that right,,,,

maybe it is a humiliation for you to have your name written on my blog,,,, ok fine,, dont worry,,, after this,,, there will be no CANNOT MENTION ANYMORE written in my entries anymore,,, including kat tempat comment segala bagai pun,, i will get rid of everything,, so that your sacred name won't be read by my readers anymore

dont call me
dont text me
dont beg me
dont show me your existence
dont remind me that you exist in this world
dont remind me our memories
don't say anything that relates you and me!!!
dont worry about me
dont even think or remember me
you with your life,,, i with my life

i am tired,, too much tiresome to entertain your life,,,

ps-maybe benda ni akan jadi baik balik,, akan settle balik,, kita akan kawan balik,,, but,, for the time being biarla aku layan dulu sedih aku ni.

 Banner

10 comments:

  1. Salam.

    Aduh..gawat sih gini, ada apain mbak muja?

    Jangan gado2 gini, enggak baik sih.. kok sampai mau dibuang2 nama siapa. Yg sudah2 biarin aja..pandang ke depan kok.

    Eh, harap2 boleh paham la muja ya,kekekeke. ^_^
    My dear..smile :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a am smiling lana,,,, but it hurts just to do that,,

      Delete
  2. hadoi.. ni dah kenapa pulak ni?? bawak bincang muja. pasti akan selesai dengan cara yang baik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa macam dah tak de jalan penyelesaian,, kalau ada pun,, tunggu la dlu pedih kat hati ni reda,,,

      Delete
  3. da kenapa plak ni.. alahaii... sabar k..

    ReplyDelete
  4. Napa ni? kenapa sampai macam ni sekali.. sabar yer..

    ReplyDelete
  5. kenapa ni muja... macam2 emosi ada bila baca entry ni...

    ReplyDelete
  6. ni mesti mukmin kan? huhu.. janganlah marah2.. sebab awak, muja dapat idea nak tulis blog tau.. huhu..

    moga cepat gembire ye muja :)

    ReplyDelete