style tak sengaja,,

9/26/2012

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

semalam aku bangun je pagi terus basuh baju yang aku dah rendam semalaman dalam baldi beserta dengan sabun basuh daia out of lazyness yang menyerang bertalu-talu,, laptop pulak memanggil-manggil untuk aku menjengah virtual world yang serba canggih and best giler sebab korang ada,, hehe,,,

letih gak ye,,, bangun pagi,, gosok gigi,, cuci muka,, solat,, tak mandi agi,, basuh baju,, jemur baju,, then baru mandi,, then,, gosok baju,, pakai seragam ipg @ baju kurung,, then tepek bedak serba sedikit,, then,, mencapai tudung,, haissyyy,, nak pakai bawal ke selendang hari ni ye,, mmm,, macam biasa shawl menjadi priority aku sehari-hari,, hehe..

reasond for choosing selendang:

  • tak yah susah-susah nak kasi betul and menggelembung dengan betul and cantik macam bawal
  • senang nak gosok,, yang banyaknya tak payah gosok,, tapi kalau rajin gosok jugak la,,
  • boleh pakai dengan macam-macam cara,, well,, i am not a rigid person
  • boleh pakai dengan menutup aurat jugak,, walaupun orang kata selendang ni tah pape
  • rasa macam keyakinan diri bertambah dengan pakai selendang
  • boleh bajet yuna, maria elena, fatin liyana bila pakai selendang ni,,
  • it is just,,, i like it,, that's all,, :D

then bila pegang je this orange shawl,, i feel like,,, mm,, shawl ni macam panjang dia lebih sikit compared to others yang i own,, then,,, i think,, i want to wear it on my own,, of course la inspired sikit-sikit from tutorials yang macam debu berterbangan banyaknya kat you tube tu,, tapi,, yang ni memang aku pakai secara random and honestly speaking,, i love,, truly love the result,, :D


taraaaaaaaa,,,, me with my own syle of wearing shawl,,,, quite messy,,, but,, do i look like i care with that show-off smiling face? hehe,, berkilat-kilat kena table light aku,, hilang segala cela di muka,, huhu,, so,, the keyword here is lighting,, or the importance of lighting while webcaming,, haha,, webcaming is not a good choice of word,, but,, i am like a boss,,, so,, webcaming is allowed here,, :D


the weakness is,,, my face looks like an apple,, uwaaaaaaaaa,,,, bulatnya muka iolz uolz ye,, so,, if you want to try this style,, do make it,,, neater,, so that it covers yang plumpness,, huhu,, as for me,, macam biasa,, i don't really care,, yang sayang tetap sayang and yang benci tetap benci,, kan3?

but,,,, i have the solution for this problem,, sila amik gambar dengan posisi kepala senget seperti minah bajet hot di bawah ini,,,


yo yo yo,,, i am covering my round face,,, can guess my real face shape now? i doubt you can,, haha


gedik weh!!!!


diah, muja,buvana,, and we are TESLIANZ.. :D

PS- bawal juga yang dapat tutup kebulatan mukaku,, sigh*

 Banner

You Might Also Like

10 click here, you comment, you are awesome

  1. Replies
    1. morning akak,,, tq laa klau pujian tu ikhlas ye,, haha

      Delete
  2. ok..cumil... ;) ..mmg pki shawl cm mudah ckit xyah gsk, klu gsk pun ckit2 jer..hihi

    ReplyDelete
  3. cantik..

    err...

    baper byk peminat isteri ada nih..

    hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. peminat misteri ye,, yang tak misteri pun belum tentu ade,,, huhu

      Delete
  4. muja pakai apa pun cantik..saya pun minat shawl tapi jarang nak pakai.. heee

    ReplyDelete
  5. minat pki shawl gak, hehe..
    lawa aa style muja nie.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu,,, tak de nye lawa sangat,,, biasa aje,, tapi ni la first time belit shawl cara sendiri,, hehe

      Delete
  6. cantik pada senyuman tu... manis dgn tahi lalat yg mengoda tu...

    ReplyDelete

FOLLOWERS

SUKA BELI SINI

PENAFIAN

Segala maklumat yang disampaikan di blog ini adalah daripada pandangan peribadi penulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas sebarang kesalahan oleh orang lain yang menggunakan maklumat daripada blog ini. Sekian.