tq biore. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, September 22, 2012

tq biore.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

hari ni sampai lagi sample free,, huhu,, tapi hari ni berganda pulak,, aku dapat dua
BIORE FACIAL FOAM PURE MILD
sape tak excited dia lelaki kot,, hehehe, sorry aku tak ingat dah page mana yang aku gi apply benda ni,,, but,, aku boleh la promote the brand tu,, huhu

sorry hana for being my unpaid model for today,, hehe,, kakaknya pulak yang tolong click kan butang click,, hehe,, there,, cutenye adik i,, namanya hana,, tapi,, tengok rambut,, aissshhh,, hana ke han? laki ke pompuan ni,, haha

closer look,, aissshhh,, nampak sangat macam hana tak rela ikut perintah kakak dia ni kan,, hehe

tq BIORE, LIBRESSE,, LIP ICE,, yang salu anta samples untuk aku,, and for sure,,, they are so very awesome!!! :D

 Banner

1 comment:

  1. bestnya selalu dapat sample.. saya tak pernah dapat pun.. huhu
    tapi bagus ke product ni?

    ReplyDelete