i just can't follow you,, use la everything that can be used tu,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, October 13, 2012

i just can't follow you,, use la everything that can be used tu,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

nape ek dengan GOOGLE CONNECT? memang tak leh guna dah ek? sebab hari aku baru nak buat jejak balas daripada segment lyssa faizureen,, tapi,, click je GOOGLE CONNECT mesti keluar yang kat bawah ni,,, ke memang dia dah tak leh guna dah? anybody knows?



sorry for those visitors yang visit blog aku and still aku tak leh nak follow blog korang,, just boleh tinggal jejak je,,, sob3,, sadis,, korang pun janganla lupa letak yang follow guna google+,, barula aku boleh follow,, see how important for us to use everything that can be used now? rosak satu,, ada lagi yang lain,, :D

 Banner

6 comments:

  1. hahaha..
    teringat kak dayah beberapa minggu lepas terkial kial belajar google+ nih..

    :)

    ReplyDelete
  2. erk..taktau la sebab pe...sekarang da selesai ke masalah kamu muja??

    ReplyDelete
  3. dah letak dah dulu g+..tapi x aktif sgt..huhu

    ReplyDelete
  4. ohh hehe klu mcmtu awk follow sy gne google+ sy jela ye

    ReplyDelete