patung benang kait - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, October 27, 2012

patung benang kait

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

hadiah daripada giveaway organised by BLOGGER AIMAN dah sampai,,, :D sorry aku tak tau lak yang mana satu penaja hadiah patung benang kait ni,, hehe


aku ingatkan dapat satu je,, rupa-rupanya,, adess,, dapat 3 kot,, huhu,,,


comel je,, aku bagi kat model tak berapa nak cute kat atas tu satu,, harap2 dapat la dye jaga ngan baik,, banyak dah hampa merana bila barang kat budak nih,,, haiyaaa,,, dulu bear yang warna pink,, 2 aku bagi kat budak ni,, yang kecik dah tak tau kat mana,, yang besar dah jadi macam bear tak pernah mandi,,, alahai,,

 Banner

6 comments:

  1. hehehe..model dan patung tu dua2 comel :)

    ReplyDelete
  2. sape budak tu muja? cute la..tembam sangat :p

    ReplyDelete
  3. Mata sepet model tu. Muja nk 1. Hahaha. Kelakar dgr cite dia kalau dpt brg.

    ReplyDelete