Wa menang hadiah dari www.aimanaziz.my - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, October 05, 2012

Wa menang hadiah dari www.aimanaziz.my

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

hari ni i just knew that i have won AIMANAZIZ'S GIVEAWAY,, huhuhu,, actuall banyak dah dapat hadiah tapi,, hehe,, lama dah tak but entry pasal kemenangan ga ni,, sebab takut kengkorang jelez,, hahahaha,,,

seriously,, happy sangat menang ga ni sebab,,, AIMANAZIZ ni blogger kelate,, hehe,, tau je ke? mmm,, lagi,, sebab AIMANAZIZ suka tegur ahkak muja dia ni kat fb,, lagi,, sebab AIMANAZIZ ni suka buat ayat jiwang-jiwang kat fanpage dia yang dah beribu riban fans dye,,, lagi,,, AIMANAZIZ ni baru 13 tahun,, hahaha,,, so,, memang suka sangat,, tq adik ye,, bagi ahkak menang ye :D

Terima Kasih kepada penganjur Giveaway  Ahmooyy Chantekk , Mk Syahir , Cadar Murah , Izumi Shop , Mizzs Ninie ,Eqbal Zack ,  Greennpanda Craft ,Izzah Ismail dan Hosting Rajawali.
 

4 comments: