wah,, dapat header baru!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, October 19, 2012

wah,, dapat header baru!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

hye korang,,, haisyy,, baru ni bukak laptop for today,, rasa pelik lak,, kih3,,, but is it worth as ive got my new header!!! hahaa,,, lawa amat,, kih3,, tq sangat buat RUSHERS yang dah sudi to make this cute header for me,, really appreciate your effort,, simple and nice,, really,, seriously,, :D
ni la header baru untuk blog muja,, :D
cute kan? :D

 Banner

13 comments:

  1. comel header baru ni :) Hana pun tukar header baru gak ^_^
    tapi rasa cam kecik sangatlah kat atas tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak leh nak upload yang besar,, sedey,, dah nak tukr sebenarnya,, exceeded upload,, sob3

      Delete
  2. hehehe.tapi kenapa pasang kecik je kat atas tu? pasanglah saiz macam saiz kat dalam entri tu

    ReplyDelete
  3. Cantik header yg baru ini. Nampak lebih profesional. :)

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Exceeded upload? mcamana plak tu muja.

    Papun, memang cantik header baru ni ^_^

    ReplyDelete
  5. sy pn dpt gak,,,dr org yg sma.Knpa xambl url nya je???kot2 jd besar^^

    ReplyDelete