blog aku kosong pageview???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, November 12, 2012

blog aku kosong pageview????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

Join Them If You Are a Blogger :D .

join nuffnang here :D

hari ni aku nak kongsi ngan korang pasal 0 page views yang pernah berlaku dalam blogging career aku ni,, aku memang shocked giler time tu,, haisyyy,,, lupa dah bila berlaku,,, hehe,,


sapa tak seram tengok page view yang macam ni kan??? korang seram tak? :D

 Banner

4 comments:

  1. aik..macam mana boleh jadi macam tu muja?? pelik ni.

    ReplyDelete
  2. cerita hari tu ni, skrg dah ok kan?

    ReplyDelete
  3. haha....seram kalau berlaku mcm tu....mcm syok sendiri je kan..

    ReplyDelete