blog Nurmujahidah blog MLM??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, November 18, 2012

blog Nurmujahidah blog MLM???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join nuffnang here :D

as most people know,, i love chatting,, hahahaha,, Yahoo Messenger? Facebook? Kampungchat? Spinchat? mirc memang tak sempat nak layan,,, hehehe,, yes,, i started chating when i was 14 if i am not mistaken,, old already,, hehe.. and few days ago, i chatted with this one guy. mula-mula tu best agi, then, bila start cakap pasal blog,,, mmm.. korang layanla text kat bawah ni


aku dah gitau dah aku nak share kat blog pasal benda ni sebab aku rasa lawak, then dia macam marah-marah. cakap aku ni suka aibkan orang.. haisyyy,,, aibkan ape nya???? biasa la ni kan,, kih3,, ala,, nama dia pun tak de.. tak de orang pun tau,, huh,, menyampah betul la laki sensitif macam kaum aku je,, memang sangat tak leh bla la kan,, huhuhu,,,, bila dah dia makin menyakitkan hati, aku pun click ignore user,, hahahahaha,,, sangat bijak la aku ni,, kih3

back to the main topic, blog aku ni memang nampak macam blog MLM ek??? ko baik jujur! aku panas ni,, kih3,, kalau betulla blog aku ni macam blog MLM or dengan kata lainnya blog Multi Level Marketing or business bersistem pyramid ni, what should i do to overcome it? kena ke ada design bunga-bunga? then ada music auto? then ada doodles warna-warni sana-sini? or,, korang ada pape suggestions tak yang boleh digunakan untuk upgrade my blog,,,?

ps- tolong k,, seriously,, i want to do something about my blog,, but i don't know what,, those yang tau,,, do tell me and i thank you a lot for your effort, hehe

 Banner

7 comments:

  1. tak semestinya blog pompuan mesti bunga2..heheh

    ReplyDelete
  2. ada ke pulak mcm blog mlm.. hahaha.. lawak gila la mamat tu..

    ReplyDelete
  3. fuhh agak menyakitkan hati la jugak..hehe.sabar yer muja.btw, ini kan blog kita,so suka hati kita la kan nak letak kosong je ke,bunga2 ke hape ke.yedakk?:)

    ReplyDelete
  4. b*ng*k mamat tu..
    tak payah pedulik la...

    ok je akak tgk..

    dia belum tgk blog yg bebetul serabut lagi...
    ngek!

    (akak pulak ekot emo..haha)

    ReplyDelete
  5. blog MLM.. err.. x dek lah.. lain org lain cara la kan.. :)

    ReplyDelete
  6. saya tengok blog muja simple je.. biarlah diorang nak cakap ape.. yg penting blog ni ringan.. senang nak baca entry.. hehehe

    ReplyDelete