cashing out process. alhamdulilah :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, November 12, 2012

cashing out process. alhamdulilah :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.


Join Them If You Are a Blogger :D . 


before i sat for my examination,,, can't remember when,, i clicked on the cash out button on SAYS,, mulanya nak tunggu RM 100 first but tak sabar la nak merasa duit hasil blogging cam orang lain,, hehe,, then,, i received this thing below in my yahoo mail.


then,, after sometime, i saw this thing below in my dashboard.. maybe,, during verified status ni,, SAYS check sama ada kita ada buat fraud clicks ke tak,,,, account kita sah ke tak,,, maybe jela,, hehe,, assumptions semata-mata,,, hehe,, aku memang suka bajet pandai,, kih



after my examinations finished,, i opened my SAYS account and saw this thing below
then when i checked my Yahoo Mail,, i saw an email containing this thing below


today, i once again opened my Yahoo Mail and i received this thing below,,


my money was transferred on 7 november 2012... hari ni dapat email,, alhamdulillah sangat,, for the first time in my life i got money from blogging,,, :D walaupun jumlahnya tak seberapa,,, ok la,, tulis-tulis,,, kumpul clickers,,, dapat duit,, rasa happy,,, rather than blogging without aims nor achievements,,, cashing out this time i regard as a very memorable, valuable achievement in my life,,, thanks to SAYS

SO,, for those yang still tak join SAYS, do join SAYS here :D
 

5 comments:

  1. Tahniah akak yea.. Nak tanya, akak join ni pastu join nuff juga, tak apa ker?

    ReplyDelete
  2. Tahniah! MM pun baru lepas cashout SAYS! 1st time gak dapat duit hasil blogging.. Rasa syukur sangat2.. =)

    ReplyDelete
  3. ooo..macam tu ye. jAdi jika saya nak join says pun tak de masalah la yea.. status glitterati tu akan kekal la yea.

    ReplyDelete
  4. Terima kasih info ni.. ;-) selamat maju jaya untuk akak ;-)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. saya ada says ni tapi dalam tu tak bergerak sangat pun. sebab saya tak pandai nak iklankan kot.. haha

    ReplyDelete