cinta putus sipi-sipi jalan (part 3) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, November 24, 2012

cinta putus sipi-sipi jalan (part 3)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
join exabytes here :D

bila dah lama-lama, macam biasa, P pun cakap suka, nak jadi boyfriend padahal jumpa pun belum sekali, bla bla bla yang sangat cliche and it is not what i want to tell you in this entry. yang best-best je aku citer. hehehe. stakat texting ayoyoyo.. kenal pun guna friendster time tu,, alahai,, sekarang kalau cakap pasal fs, orang tanya fs tu ape,,, tak pun cakap friendster tu tempat download games.. yayayaya...

MJ:
aku nak gi cyber cafe. nak print macam-macam ni.
(gitau secara general semata. masa ni guna hp kongsi-kongsi lagi. boleh baca sini)

Aku pun macam biasa la, jalan kaki gi cc. hp tak bawak. time tu printer non hado lagi kat umah. ada lappy je. wifi pun tak de. beribu kot duit habis di cc di serata alam aku pergi sebab habit chatting aku. rasa menyesal bertimpa-timpa. di sana, aku letakkan sume kertas-kertas yang ada kat tepi keyboard. bukak komputer, check fb dulu, keje kemudian. prung prang prung prang. settled. yes!!! tibalah masa aku nak berchatting. baru nak bukak spinchat, tiba-tiba, kertas di sisi diusik. aku hangin la. lebih kurang dialogue dibawah. diedit secukup rasa. hehe

MJ:
kenapa ngan awak ni? jangan sentuh barang orang boleh???!! kacau jela! gi jauh-jauh!
(aku memang garang. mz cakap)

P:
bukak friendster jap.
(eh, dia ni. suara macam kenal. eh. sinting ke hape nih???)

MJ:
kenapa lak??? tak yah la. nak balik dah
(time ni baru nak tengok muka. masya ALLAH!!! dup dap dup dap dup dap!!! nasib baik tak longgar jantung aku. kalau tak boleh jatuh gi ke perut kemas kertas, pulang dengan bangganya)

AKU BOLEH BLAH MACAM TU JE SEBAB NERVOUS MELAMPAU!!!!

P:
(hanya mampu terkebil-kebil melihat aku melangkah keluar.)

balik umah, aku terus text bajet marah-marah la, padahal suka. rupa-rupanya, time aku gi cc, dia call or text, aku tak tau. huda yang bagitau dia yang aku gi cc. memang dia buat masa tu ada sebab. sebabnya aku tak pernah nak bersedia jumpa dia. huda siap gitau aku pakai baju pink. memang jumpa ar sebabnya kat cc jarang ada perempuan cute membuang masa, ada banyak budak2 hingusan je,, haisssyyyy!!! maluuuuuuuuu!!!!!!!!!

ps- patut la masa aku dok wat keje tu, ada orang terhendap-hendap. huh.

PART 1
PART 2

2 comments:

  1. Part 3, adalah babak yg mengejutkan. Kan3. Hahaha.

    ReplyDelete
  2. pergh!!!! blog dah baru!!!! cantik..!!!! :D

    eh.. sori.. xde kaitan pulak dengan entry.. nanti saya baca dari part1 baru saya komen eh.. hehehe

    ReplyDelete