dia kenal aku - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, November 11, 2012

dia kenal aku

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

dia kenal aku
kalau aku di rumah aku ramah tamah
aku bagitau dia aku mandi lepas zohor je
dia cakap aku busuk tapi aku tau dia tetap suka aku

dia kenal aku
kalau aku sedih mudah je aku nangis
kat sape lagi nak aku gitau kalau bukan dia
dia cakap aku cengeng tapi aku tau dia tetap suka aku

dia kenal aku
kalau aku dahaga aku bukak peti sejuk
aku tengok air milo hana aku amik aku teguk
dia cakap aku jahat tapi aku tau dia tetap suka aku

dia kenal aku
kalau aku mengada-ngada aku call dia
aku cakap aku nak kawin ngan dia
dia cakap aku gila tapi aku tau dia tetap suka aku

dia kenal aku
kalau aku gedik aku mesej-mesej dia
dia confirm reply paling lama pun dalam 5 minit
dia cakap aku ngok ngek tapi aku tau dia tetap suka aku

dia suka aku
dia tak nak ngaku
dia jadi kaku
aku terpaku.

:)

 Banner

2 comments: