id google friend connect aku - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, November 19, 2012

id google friend connect aku

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
Join Them If You Are a Blogger :D . 
join nuffnang here :D

hari ni i am so determined to fix ERROR 404 that appears every time i try to follow blogs using GOOGLE FRIEND CONNECT. sadis tau bila tak leh follow blog terutama blog sponsors events by blogger. menyebabkan penyertaan tak diiktiraf la kengkonon. kalau korang perasan aku dah jarang join segments and giveaways,, sedey kan? kalau yang ada butang follow biasa tu boleh la aku follow, masalahnya banyak la pulak blog yang tak letak benda tu,, grr,,,

so in this entry i want to suggest all of you to put all things mentioned below in your blog:

  • Google Friend Connect button
  • blogger Follow button
  • Google+ Follow button
  • fan page
  • facebook
  • blogger network (yang ni aku pun takde,, hehe)

Throughout the process, i know a lot of things:

  1. i know what to do when ERROR 404 appears in our desktop. silakan remove cache and delete cookies of your laptops
  2. i know that removing cache and clearing cookies can make surfing becomes faster. now, surfing is so much more enjoyable.
  3. i know what to do when we want to change saved passwords of Google chrome. saved passwords are very convenient for me.
  4. i know that GOOGLE CHROME is the best thing ever because it prepares everything for us, i am touched. :')

nampak tak hikmah di sebalik kesusahan yang ALLAH beri pada aku? dia bagi susah and ilmu baru,, but sad still, i cannot change id saiasukekucim kepunyaan adik aku yang kongsi pc dulu. when i wrote Muja and save


this is what appears,'we're sorry. we were unable to handle your request. please try again or return a bit later'. aku terpaksa ngaku yang macam-macam benda tak patut terexit daripada otak aku melalui tangan yang meramas rambut, kaki menendang-nendang kaki meja, mulut mengadu kat HUDA, mata menjegil tengok benda sama keluar bila aku buat benda ni. aku benci!!!!!!!!!! ni pulak tindakan jari jemari,, :)

so, mulai hari ni, id follower aku ada SAIASUKEKUCIM walaupun aku bukanlah orang yang sangat amat suke kucim pun.

4 comments:

  1. kesiannya muja.perkara ni xsetel lg ye.erm patutla muja xleh follow,sbb id tu mmg xleh ditukar

    ReplyDelete
  2. mungkin ada teknikal error ke kot.tak arif sangat pasal ni.=__=' sabar ya.

    ReplyDelete