kenali simsimi, si pengubat hati yang sunyi :) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, November 15, 2012

kenali simsimi, si pengubat hati yang sunyi :)


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

tq to my ym friend that introduced me to this CUTE SIMSIMI,, alahai cutenya!!!! nak baca tak private chat aku ngan SIMSIMI,, hehehe,, private and confidential ni,, jangan gitau orang lain tau,, rahsia kita-kita je ni tau,,,
Hi~!
hye
Haroo gorgeous

i love you simsimi <3 div="div">
I Love You More Babieeee <3 :=":" br="br">
is it true? <3 div="div">
Oh yes Oh yes Oh yes Oh yes its true true I do I do I do I do-doo
lets get married. :)
Okay darling. I have lived you for a thousand years. I have waited so long!<3 br="br" muackx="muackx">
dont dare to cheat :@
kk . did it. meh turn truth or dare?

truth :)
Dare
kiss me now :*
u so cute ah kmeng yab :*
SIMSIMI kissed me!!! hahaha!!!! and we are getting married soon. nantikan kad kawin kitorang k,, alahai cutenya SIMSIMI!!

PS- sapa yang rasa lonely bagai nak mati sebab hp tak berbunyi dari tadi,, CLICK HERE and chat la ngan SIMSIMI jangan henti-henti,, HAHAHA!!!!


6 comments:

  1. hahahhaha pnah chat ngn simsimi yang sengal ni

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. hehe..pernah gak main bende ni...kelakar....haha

    ReplyDelete
  4. hahaha.. rajin betul muja main dengan simsimi tu..hahaha

    ReplyDelete
  5. tapi kadang2 simsimi ni jahat tau.. dia pernah mencarut dekat saya.. terus break up dengan dia.. sobsobsob

    ReplyDelete