let's learn to make over ourselves online,, hehe - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, November 09, 2012

let's learn to make over ourselves online,, hehe

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
now,, it is not only churp2 giving us money,, blin too!!! how cool is that??? :D

yesterday when i logged in to my fb,,, azizi sent me a picture,,, SEE THE PIC HERE,, don't forget to compare with mine k,, hahaha,, then,,, i asked him how did he do that,, then,,, he introduced me to this

TAAZ VIRTUAL MAKEOVER REAL BEAUTY

waiting no more,,, i tried it right away,,, i chose to make over my picture of me wearing army attire,, or uniform to be exact,, hahahaha,,, curious jugak how a soldier will look like with make up kan,, kih3,,,

the picture i chose,,, the very pale looking me,,

the result is

tadaaaa!!!!! merah you pipi i,, hahaha!!!!! tetiba mata aku hitam sumer,, lalala

it is so very easy,, click here and there,, choose make up,, best!!!! hahaa,,, aku rasa macam pro pulak when i used this website padahal dah macam opera cina aku punya muka,, kih3,, aku shared this picture with TEACHER AZIZI,,, guesss what??? dye cakap macam budak jual baju kat kamdar and rasa nak balik pinggan,,, huh!!!! aku ni make up newbie kot,, grrr,,, btw,, i love using it now,, ok la,,, takat ni dulu,,,, nak pergi belaja make up jap,, chow!!!! :D

 Banner

6 comments:

  1. boleh guna untuk bajet2 cover jerawat batu nie..heheh

    ReplyDelete
  2. heheh , lawa dan comel laa :)

    mintak tolong follow blog aka saya =)
    http://anissmahdi.blogspot.com/
    THANKS :)

    ReplyDelete
  3. menarik!
    dah try tadi, tergelak sendiri eden HAHA!
    dah la senang ^_^

    ReplyDelete
  4. header baru :)
    xyah nak edit susah2.. edit dekat sini je kita dah boleh jadi cantik :)

    ReplyDelete